NAPETO U BIG BROTHERU

Antonija skrivala jaja, iz BB kuće izletio Petar Stipetić, a nominirani su...

02.04.2018 u 09:18

Bionic
Reading

Opet je bilo napeto u još jednoj emisiji Big Brothera na RTL-u. Antonija Blaće i ove je nedjelje pozdravila publiku u studiju i ispred malih ekrana te najavila još jednu napetu večer prepunu uzbuđenja

Big Brother se javio stanarima i objasnio im plan nominacija.

Prvi po redu bio je Marijan koji je odlučio spasiti od izbacivanja Anu i Antoniju. Tomislav je tako svoje bodove odlučio dati Orkyju i Ani. Anezi je dva boda odlučila dati Bogiju i jedan bod Ribici. Lucija je odlučila dati Antoniju a jedan bod Ani.

Bogo je tako odlučio spasiti Anezi i njoj dati dva boda, a jedan bod Antoniju. Mladi Križevčanin je svoja dva boda odlučio dati Luciji, a jedan bod Bogiju. Karla je svoja dva boda odlučila dati Marinu, a jedan bod Ana-Mariji, jer kako kaže, s njima si je najbliža. Petar je tako svoja dva boda odlučio dati Marijanu, a jedan bod Orkyju. Simpatična Ribica svoja dva boda odlučila je dati Marinu, a jedan bod Luciji.

  • +46
Početak nove sezone Big Brothera Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas

S druge strane, Bojan je svoja dva boda odlučio dati Tomislavu, a jedan bod Orkyju. Ana je svoje bodove odlučila dati Luciji i Tomislavu. Velikogoričanka se odlučila za Ribicu, kojoj je dala dva boda i Marinu, kojem je dala jedan bod. Orky je nimalo iznenađujuće, dva boda dao Tomislavu, a jedan bod je dao Ani. I posljednji je bio Marin, koji je u ispovjedaonici rekao Bigiju da svoja dva boda daje Ana-Mariji te jedan bod Karli.

Nakon nominacija, Big Brother se obratio stanarima te tako najavio da su uspjeli spasiti šestero ukućana, a da su svi ostali nominirani.

Tako su nominirani sljedeći stanari: Ribica, Bogo, Anezi, Ana-Marija, Marijan, Petar, Karla i Bojan.

Nakon Big Brotherovog javljanja, u prilogu smo se podsjetili kako su se stanari pripremali za predstavu i pritom se zabavili. A onda su gledatelji pogledali njihovu predstavu.

Antonija se opet javila stanarima, no kao glasnik loših vijesti – odlukom gledatelja, 49-godišnji Petar Stipetić zauvijek se pozdravio sa sustanarima i pridružit će se Antoniji u studiju.

Novi kandidati u Big Brother kući Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL televizija

Simpatični je Triljanin u studiju komentirao svoj boravak u kući, te gledateljima otkrio da se u kući formirala grupa ljudi koja se drži zajedno. Kako Petar kaže, volio bi da Max ili Orky pobijedi.

Bjelovarčanka Ana je prva ušla u ispovjedaonicu i odlučila nominirati Antonija. 'Razlog je taj što još uvijek nemam kontakt s njim', objasnila je Ana.

Bogo je tako odlučio nominirati Luciju i njoj dati dva boda, a Ani jedan bod. Antonio je odlučio dva boda dati Ani, a jedan bod Karli. Bojan je tako svoja dva boda odlučio dati Antoniju, a jedan bod Anezi. Ribica je odlučila svoja dva boda dati Orkyju, a jedan bod Antoniju. Karla je dva boda dala Luciji, a jedan bod Antoniju. Marin je dva boda odlučio dati Anezi i jedan bod Bogiju. Marijan je odlučio dva boda dati Marinu, a jedan bod Karli. Orky je dva boda dao Karli a jedan bod Antoniju.

Tako su nominirani: Antonio, Lucija, Anezi, Karla i Bojan!

  • +17
Big Brother kandidati Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL televizija