ELEGANTNA U SVAKOJ PRIGODI

Sanja Musić Milanović razigrala stajling detaljima koji privlače pažnju

22.04.2024 u 17:32

Bionic
Reading

Povodom 20 godina članstva Slovenije u Europskoj uniji, slovenska predsjednica Nataša Pirc Musar je u Brdu kod Kranja okupila predsjednike svih susjednih država (Hrvatske, Italije, Austrije i Mađarske), a s našim predsjednikom Zoranom Milanovićem tamo je stigla i prva dama Sanja Musić Milanović, koja je i ovoga puta modno briljirala

U slovenskom Brdu kod Kranja okupili su se predsjednici Hrvatske, Italije, Austrije i Mađarske koji su tamo stigli na poziv slovenske predsjednice Nataše Pirc Musar, a sve kako bi obilježili 20 godina članstva susjedne nam Slovenije u Europskoj uniji.

Tim povodom u Sloveniju je s našim predsjednikom Zoranom Milanovićem doputovala i prva dama Sanja Musić Milanović koja je privukla poglede svojom elegantnom kombinacijom.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

I ovoga puta Sanja Musić Milanović igrala je na sigurnu kartu, pa je odabrala bezvremensko crno odijelo koje se sastoji od strukiranog sakoa dužeg kroja i elegantnih hlača na crtu s nogavicama koje se lagano šire.

Uz to su se savršeno uklopile crne salonke na petu, a kako ne bi bila sva 'u crnini' odabrala je košulju u ljubičasto-plavoj boji, koja je podigla cijelu kombinaciju.

  • +8
Sanja Musić Milanović Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Upravo je s bluzom, ali i posebnim detaljima, razigrala stajling. Kod bluze su to bili efektni volani, a boja iste savršeno se 'prelila' i na viseće naušnice koje su podigle cijelu kombinaciju.

Kosa prve dame bila je raspuštena, isfenirana u lagane valove, a 'točka na i' bio je ruž u crvenoj boji.