PRINC CHARLES

Izjave princa Harryja i Meghan Markle u bombastičnom intervjuu razočarale su njegovog oca

19.03.2021 u 14:33

Bionic
Reading

Kako otkrivaju izvori bliski budućem britanskom kralju, princ Charles osjeća se iznimno loše i razočarano nakon svega što su princ Harry i Meghan Markle izrekli na račun kraljevske obitelji u javnost, posebice optužbi za rasizam

Tijekom bombastičnog intervjua kojeg su Meghan Markle i princ Harry dali Oprah Winfrey ranije ovog mjeseca, vojvotkinja od Sussexa obrušila se na kraljevsku obitelj i ustvrdila kako je jedan član izrazio zabrinutost zbog njezinog porijekla, odnosno boje kože kakvu će Archie, kada se rodi, imati.

Tko je to navodno izrekao, nije željela otkriti, no princ Harry kasnije je Oprah Winfrey povjerio kako se ne radi ni o kraljici Elizabeti II niti o princu Philipu.

Što bi značilo da u 'užu konkurenciju' definitivno može ući i Harryjev otac, ujedno budući britanski kralj, princ Charles. Upravo se on, kako je otkrio izvor blizak obitelji, osjeća itekako razočarano nakon svega.

  • +4
Meghan Markle kod Oprah Winfrey Izvor: Profimedia / Autor: CBS / Ferrari / Profimedia

'Princ vjeruje u različitost, i to je već odavno pokazao svojim postupcima. Bio je prva osoba koja je istaknula generaciju Windrush (prvu masovnu imigraciju s Kariba u Ujedinjeno Kraljevstvo pedesetih godina) i doprinos koji su dali britanskom društvu. Radio je naporno i za muslimansku zajednicu i jedini je od svih članova kraljevske obitelji koji je sve to ozbiljno shvatio.'

Nije nepoznanica da su prinčevi Harry i William cijelog života imali komplicirani odnos s ocem, princom Charlesom, no on se ipak nije nadao da će mu mlađi sin zadati tako niski udarac.