SELFIE ZA PAMĆENJE

Izgleda nestvarno dobro: U samo pola sata fotografiju Jennifer Lopez lajkalo više od milijun ljudi, a to je tek početak

28.02.2021 u 22:15

Bionic
Reading

Nije trebalo više od pola sata da se posljednja objava Jennifer Lopez proširi društvenim mrežama. Njezin selfie u bijelom bodiju s visokim izrezima i dubokim dekolteom, koji je dodatno istaknuo mišiće na njezinom tijelu, oduševio je sve, ali i ostavio bez riječi

Bez imalo šminke na licu, kose podignute nehajno u pundžu na vrh glave i s velikim zlatnim ringovima na ušima Jennifer Lopez još je jednom uspjela nadmašiti samu sebe. Bijeli bodi, koji je zbog dubokih bočnih proreza, ali i dekoltea, istaknuo njezino istrenirano tijelo i u prvi plan ponovno stavio obline, oduševio je njezine pratitelje koji joj ne prestaju ostavljati emotikone u obliku vatre.

Kako je napisala ispod selfija, snimljenog u ogledalu, nedjelja je u njezinom domu posvećena posebnoj njezi, kojom će njezino tijelo još više zablistati.

Inače, Jennifer Lopez će u srpnju ove godine proslaviti 52. rođendan, no za nju su godine doslovce tek brojka na papiru. Svom izgledu posvećuje puno pažnje i redovito i naporno vježba kako bi i dalje bila u top formi kada se nastupi i koncerti, nakon što završi pandemija koronavirusa, ponovno vrate na velika vrata.

  • +5
Jennifer Lopez i Alex Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: Maciel / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia