EMME I MAX

Emotivna Jennifer Lopez: 'Moje predivne bebe su tinejdžeri'

23.02.2021 u 13:11

Bionic
Reading

Na svom Instagram profilu latino diva je, prepuna emocija, objavila dvije snimke povodom 13. rođendana njezinih blizanaca Emme i Maxa. Na jednoj snimci, danas 13-godišnjaci, leže u krevetu, gdje im je poslužen doručak i čitaju čestitke koje im je majka napisala, dok je na drugoj pjesma koju je Jennifer Lopez napisala kada su bili stari samo šest tjedana

U pravim problemima našla se Jennifer Lopez nakon što su njezini blizanci Emme Maribel i Maximilian Max David, koje je dobila s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem, napunili 13 godina i službeno postali tinejdžeri. Povodom njihovog rođendana, latino diva prepuna emocija, poslužila im je doručak u krevet i uz to svakom dala čestitku koju je sama napisala.

Uz video, gdje u nekoliko navrata briše suze, 51-godišnja Jennifer Lopez je napisala: 'Moje predivne bebe od danas su tinejdžeri! Ne mogu vjerovati da je prošlo već 13 godina otkako sam im oboje odvela doma u rukama, usred najveće snježne oluje...Iz te mećave pojavila su se dva savršena mala kokosa koja su preokrenula i posložila moj život i naučila pravo značenje ljubavi.

Bilo je ovo magično putovanje prepuno avantura i sreće od tada... Prepuna sam emocija ovog jutra... prepuna emocija danas... ponosna i sretna, ali i slomljenog srca jer ne mogu zaustaviti vrijeme. Moje dvije najdraže, najposebnije duše...za koje znam da će promijeniti i svijet na svoj unikatni način...mama vas voli više od ičega...zauvijek...'

Emme i Max za doručak su dobili ono što najviše vole - jaja na oko i pečenu slaninu, kao i palačinke i wafle sa šarenim posipom. 

Jennifer Lopez nikada nije krila koliko joj njezina djeca znače. Oni je često prate na putovanjima i nastupima, a kće Emme je već imala priliku i nastupati sa slavnom majkom, čak i na Super Bowlu.

  • +5
Jennifer Lopez i Alex Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: Maciel / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia