sreća je neopisiva

Pristižu čestitke: Anja Šovagović Despot se pohvalila velikom viješću u obitelji

17.01.2024 u 09:45

Bionic
Reading

Naša glumačka diva poprilično je aktivna na društvenim mrežama gdje osim svoje svakodnevice dijeli i važne događaje u obitelji. Ovog puta obilježila je okrugli rođendan kćeri Ane koju je dobila u braku s glumcem Draganom Despotom

'Čudesna moja, sretan Ti trideseti!', poručila je Anja Šovagović Despot svojoj mezimici. Čestike pljušte sa svih strana, a osim lijepih želja za veliki dan, mnogi komentiraju izgled lijepe Ane Despot.

Inače Ana ima diplome i iz engleskog jezika i književnosti, ali i iz francuskog jezika i književnosti. Prije tri godine je u Puli predstavila svoj preddiplomski crtićem 'Jaje’ za koji je napisala scenarij, izvela animaciju, režirala ga i sinkronizirala.

'Moji su roditelji najviše utjecali na to da se nikada nisam morala ‘sramiti’ što me zanima umjetnost, da nikada nisam ni pomislila da ‘umjetnost nije dovoljna’ ili da ‘umjetnost nije pravi posao’. Na tome ću im zauvijek biti zahvalna jer znam da ću uvijek imati njihovu podršku, a to je ponekad presudno, pogotovo kod mlađih umjetnika', rekla je Ana ranije za Story.

Podsjećamo, Anja i Dragan Despot jedan su od najpoznatijih parova na hrvatskoj estradi, s jednom od ljepših ljubavnih priča. Upoznali su se početkom Dubrovačkih ljetnih igara 1978. godine, dok je ona imala 15, a on 22 godine. Kad su se sreli nekoliko godina kasnije u Dubrovniku zaljubili su se, a vjenčali su se samo nakon nekoliko dana veze. Da su donijeli ispravnu odluku, dokazuje njihov dugogodišnji skladan brak tijekom kojeg su osim Ane i dobili i sina Josipa.

  • +3
Anja Šovagović Despot Izvor: Pixsell / Autor: Srecko Niketic/PIXSELL