opčinila ih je

Izazvala kaos: Vatrena hajdukovka Mirta Šurjak očarala turske navijače

25.09.2020 u 13:10

Bionic
Reading

Hari Vukas i njegova momčad otišli su u Istanbul, a s njima je i sportska novinarka HTV-a koja u stopu prati Hajduk i njihova je strastvena navijačica. Svojom pojavom je, sudeći prema komentarima na društvenim mrežama totalno opčinila Turke

Voditeljica i sportska novinarka HTV-a javila se svojim pratiteljima kad je stigla u Istanbul i to putujući javnim prijevozom. Već tada su joj se počeli javljati turski navijači i poželjeli joj dobrodošlicu. Jedan ju je nazvao 'Barbie'.

View this post on Instagram

Driving around the streets of Istanbul🇹🇷

A post shared by Mirta Šurjak (@mirta.surjak1) on

Mirta je uoči utakmice u Hajduk Digital Liveu odradila intervju sa strategom turskoga velikana Fatihom Terimom, a kad je nakon utakmice u kojoj je Hajduk ispao iz Europa lige porazom protiv Galatasaraya, objavila fotografiju s Türk Telekom Arene u seksi izdanju, uskoj bijeloj haljini i štiklama - nastao je lom. Tamošnji obožavatelji nogometa ne prestaju joj slati poruke. Javljaju joj se navijači Fenerbahcea te Besiktasa, a fotografiju naše novinarke objavili su i brojni turski mediji.

View this post on Instagram

Just keep smiling💪💪🔴🔵 #zivimohajduk

A post shared by Mirta Šurjak (@mirta.surjak1) on

Mirta je među ostalim dobila ponudu da se preseli u Tursku, a neki je i prozvali hrvatskom Dilettom Leottom. 'Dođi na Galatasaray TV', poručio je oduševljeni turski navijač jednoj od naših najljepših televizijskih voditeljica.

'Ne volim vulgarno odjevene žene, odjevene neprimjereno svojim godinama i tjelesnoj građi. Ne volim kad su žene previše našminkane, s puno pudera, umjetnim trepavicama, obrvama, a najgore od svega je to kad nisu dame po ponašanju i rječniku. Volim kad je žena dostojanstvena, kad sa stilom nosi svoje godine, bez obzira ima li 22 ili 82, bez obzira je li imućna ili nije. Ima jedna lijepa poslovica o starenju - možete ostarjeti kao krpa ili kao spomenik', izjavila je Mirta ranije za tportal.

View this post on Instagram

I believe in miracles, do you?😀

A post shared by Mirta Šurjak (@mirta.surjak1) on