KAO DA NE STARI

Izazovna fotografija iz prošlosti izazvala je pomutnju među fanovima Sofije Vergare

03.11.2023 u 15:27

Bionic
Reading

Glumica Sofia Vergara, koja je zahvaljujući ulozi u seriji 'Moderna obitelj' stekla svjetsku slavu, prije nego je postala glumica bila je i više nego uspješan model

Zanosna Kolumbijka vrlo je aktivna na društvenim mrežama, a svoje je brojne obožavatelje sad počastila još jednom fotografijom s početka karijere.

Vergara (51) je pronašla svoju fotografiju snimljenu u Miamiju još u 90-ima, na kojoj pozira sleđa u izazovnom donjem dijelu i bez gornjeg dijela bikinija.

Njezin vremeplov izazvao je oduševljene komentare fanova, a ona je ovu seksi fotografiju iskoristila kako bi promovirala svoj najnoviji proizvod za sunčanje.

  • +3
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: Auto

Nije dugo trebalo čekati na brojne komplimente njezinih više od 31 milijuna pratitelja na Instagramu, a oni su je pohvalili da se nije nimalo promijenila.

'Srušit ćeš internet', 'Bez riječi sam', 'Wow', 'Izgledaš nevjerojatno', 'Prelijepa', samo su se nizale pohvale za ovu objavu za koju je zaradila više od 680 tisuća lajkova.

Inače, poznata po ulozi Glorije iz 'Moderne obitelji', Vergara se nedavno razišla s glumcem Joeom Manganiellom, a ljubavnu je sreću pronašla u zagrljaju s kirurgom Justinom Salimanom, s kojim su je nedavno snimili paparazzi prilikom odlaska na večeru.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite li dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'