GARY GOLDSMITH

Stižu li još jedni memoari koji će poljuljati odnose u kraljevskoj obitelji?

03.11.2023 u 13:56

Bionic
Reading

Kraljevski izvor tvrdi kako će ujak princeze od Walesa i mlađi brat Carole Middleton, Gary Goldsmith, objaviti novu knjigu kako bi 'ispravio sve'

Ako ste mislili da su memoari princa Harryja, dobro nam znani 'Spare', uzburkali uspavanu kraljevsku obitelj, treba pričekati i vidjeti što je spremio ujak buduće britanske kraljice. Kako je otkrio dobro upućeni izvor iz palače, ujak Kate Middleton, ujedno mlađi brat njezine majke Carole Middleton, priprema svoje memoare, u kojima bi trebao otkriti razno razne obiteljske tajne.

Memoari Garyja Goldsmitha navodno bi trebali biti 'glas' obitelji Middleton na račun svega izrečenog od strane vojvode i vojvotkinje od Sussexa, odnosno princa Harryja i Meghan Markle, upućenog na kuću Windsor.

Izvor se raspričao za britanski OK i otkrio kako Gary Goldsmith ovime želi 'ispraviti stvari', a nastavlja se na memoare princa Harryja kao i sve snimljeno za Netflix, u kojem on i Meghan nisu štedili kraljevsku obitelj.

Gary Goldsmith Izvor: Profimedia / Autor: David Mirzoeff / PA Images / Profimedia

'Kada je Harry pisao memoare, njegov je izdavač bio uvjeren da William neće ništa komentirati, jer to ne pristaje budućem kralju. Ovakvom 'udarcu' od strane Kateine obitelji, Harry se zasigurno nije nadao. Njemu i Meghan takav se potez neće svidjeti i strahovat će uoči izlaska knjige', dodao je izvor.

Ujak Kate Middleton još je 2013. otkrio kako sanja o tome da napiše svoje memoare, a iako je prvotno izjavio kako se knjiga neće doticati nikakvih kraljevskih tajni, koje bi mogle ugroziti i osramotiti njegovu nećakinju, princezu od Walesa i njezinog supruga, čini se kako je sada promijenio mišljenje.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Ipak, svojoj sestri, Carole Middleton, obećao je da će ona i Kate imati 'posljednju riječ' prije objave knjige. U knjizi se fokusirao na sebe i svoje putovanje od prvog zarađenog milijuna, no sada će otkriti i neke privatne obiteljske detalje.