ŽENSKI PROVOD

Izabela Kovačić uskočila u minijaturnu haljinu i oduševila obožavatelje

29.09.2017 u 12:32

Bionic
Reading

Supruga našeg talentiranog nogometaša Matea Kovačića ulaskom u brak nije zaboravila na to kako je još uvijek mlada i željna dobre zabave. Zato je Izabela Kovačić uskočila u minijaturnu cvjetnu kreaciju, obula vrtoglavo visoke potpetice i s prijateljicama se zaputila u noćni izlazak

Atraktivna 23-godišnja supruga Matea Kovačića, Izabela, još je jednom pokazala da je s razlogom svrstavaju na liste najljepših supruga nogometaša.

Skupila je svoje četiri najbolje prijateljice, odjenula izazovnu haljinu i uputila se u noćni provod. 

Sliku prije izlaska, nastalu ispred luksuznog restorana, objavila je na svom Instagramu i oduševila gotovo 12 tisuća obožavatelja koji ju vjerno prate.

Tap tap tap kec ♥️

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izabelandrijanic)

Pet predivnih djevojaka tako je pokazalo sve svoje atribute u uskim i oskudnim izdanjima, međutim u središtu pažnje je kao i uvijek bila lijepa Zagrepčanka Izabela.

Za ženski izlazak odabrala je izazovno izdanje - cvjetnu haljinicu i vrtoglavo visoke ružičaste salonke.

Objavu dijeli Ena Cupac (@ena_cupac)

Prednji dio svojih bujnih plavih uvojaka, po kojima je prepoznatljiva, podigla je u rep, a ostatak je raspustila. No do izražaja su na fotografiji ipak najviše došle njezine vitke noge.

#mysquaddeep

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izabelandrijanic)

Za svoj je izgled naravno odmah dobila i puno komplimenata. 'Najlipše na svitu', 'Kako ste brutalne', 'Divne ste', 'Prekrasno', samo su neke od mnogobrojnih pohvala ispod fotografije.

Thank you for all your support! #SeeYouSoon 💪‬ ‪#HalaMadrid

Objavu dijeli Mateo Kovacic (@mateokovacic8)

Dok Izabela tulumari s prijateljicama, njezin dragi oporavlja se od ozljede i prolazi kroz rehabilitacije kako bi se što prije vratio u igru.

Patience makes perfect 💪 #SeeYouSoon #2⃣3⃣ #HalaMadrid

Objavu dijeli Mateo Kovacic (@mateokovacic8)

Izabela Andrijanić u vjenčanici Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL