ŠKAKLJIVA SITUACIJA

Romantičan potez Matea Kovačića razbjesnio fanove njegove supruge Izabele

31.08.2017 u 19:31

Bionic
Reading

Nakon što su uplovili u bračnu luku, Mateu Kovačiću i Izabel Andrijanić i dalje cvjetaju ruže, barem ako je suditi prema fotografiji koju je Izabela podijelila sa svojim obožavateljima

Izabela Andrijanić, supruga našeg reprezentativca koji trenutno igra za Real Madrid, razljutila je pojedine fanove svojom najnovijom objavom na društvenim mrežama.

Oduševljena Izabela pohvalila se darom svoga supruga na Instagramu, objavivši fotografiju na kojoj lijepa Izabela sjedi okružena stotinama crvenih ruža koje su preplavile njihov zajednički stan. Buketi s kojima se novopečena gospođa Kovačić slikala neodoljivo podsjećaju na bukete koji je bračni par naručio za njihovu svadbu sredinom lipnja.

Iako Izabela nije naglasila je li riječ o poklonu njezina supruga ili je fotografija uslikana neposredno prije njihova velikog dana, nisu svi fanovi bili oduševljeni ovim potezom.

'Ljubav je poput ruže, zaslijepljeni njezinom ljepotom previdimo trnje', napisala je Izabela ispod sporne fotografije, a jednoj  Izabelinoj pratiteljica na Instagramu zasmetalo je razbacivanje novcima.

'Bolje bi bilo da si sirotinji dala i s tim se hvalila, ljudi kad dođu do novca žive za sebe i misle da je cijeli svijet njihov. Sa tom svakom ružom mogla si kupiti kruha sirotinji, prošetaj samo do placa po Zagrebu i pogledaj oko sebe, svaki put nekom možeš kupiti vreću povrća!', obrušila se na Izabelu jedna od njezinih pratiteljica.

Izabela Andrijanić vjenčanica Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL

Bračni par Kovačić nedavno je rekao sudbonosno 'da' u crkvi u Sesvetskim Selima gdje su se i upoznali, nakon čega su se zaputili u hotel Westin gdje se slavlje nastavilo sve do jutra. Hrvatski nogometaš ne štedi kada je u pitanju njegova životna odabranica. Par se nakon vjenčanja uputio u Dubrovnik gdje je unajmio luksuznu jahtu na kojoj su proveli sedam dana krstareći Jadranom.

  • +26
Vjenčanje Matea Kovačića i Izabel Andrijanić u crkvi sv. Antuna Padovanskog Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX