veselo društvo

Mateo Kovačić imao je posebnu podršku s tribina, a jednom je fotografijom rastopio srca

06.12.2022 u 11:33

Bionic
Reading

Nakon iscrpljujuće utakmice igrači su jedva dočekali zagrliti svoje bližnje, a specijalnu podršku iz publike imao je i Mateo Kovačić, čiji je sinčić gledao odlučujuću utakmicu u odličnom društvu

Obitelji naših reprezentativaca stigle su u Katar podržati hrvatsku repku u borbi za visoki plasman na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu. Stigli su roditelji, supruge i prijatelji, a Matea Kovačića već nekoliko utakmica s tribina bodri supruga Izabel. Vrlo bitnu utakmicu Hrvatske protiv Japana pratio je i njihov sinčić Ivan Kovačić.

Oca koji postiže odlične rezultate na ovom prvenstvu podržavao je presladak dječak koji je utakmicu pratio u prekrasnom društvu. Tandemu majka-sin ovoga puta pridružile su se i teta Katarina i kuma Dina Duplančić Serdarušić.

Sestra Matea Kovačića, Ivanova teta Katarina, rado provodi vrijeme s malenim nećakom pa su se družili i tijekom utakmice. Podijelila je slatku fotografiju malenog Ivana u očevim rukama napisavši 'bravo tata' te se nije trudila sakriti ponos na brata koji zajedno s ostatkom reprezentacije ponovno ispisuje povijest.

Fotografiju s plavookim prvorođencem podijelio je i sam Mateo napisavši: 'Ivan mi javlja da smo u četvrtfinalu!'

Maleni Ivan rođen je u listopadu 2020. godine, a gotovo cijela trudnoća bila je držana u tajnosti, što je fasciniralo sve pratitelje lijepe Izabel koja je od njih uspješno skrivala trbuščić.

NAJVEĆA PODRŠKA

Vatrena atmosfera na tribinama: Izabel Kovačić sa sinom, Modrići na okupu i Helena Livaković u suprugovom dresu

Pogledaj galeriju