NEODOLJIVI DJEČAK

Izabel Kovačić objavila novu fotografiju malenog Ivana, frizerka joj poručila: ‘Mali Kova uskoro treba na šišanje’

11.02.2021 u 09:03

Bionic
Reading

Na svom Instagram profilu poduzetnica i supruga nogometaša Matea Kovačića, Izabel Kovačić objavila je novu fotografiju njihovog četveromjesečnog sinčića Ivana i raspametila sve svoje pratitelje

Ovih je dana Izabel Kovačić nemalo iznenadila svoje pratitelje na Instagramu, koji su u jednom trenutku među onima čije objave prate pronašli ime koje im nije bilo niti najmanje poznato.

Ne samo da je tri godine nakon udaje za Matea Kovačića napokon i na Instagramu promijenila prezime iz Andrijanić i Kovačić, 28-godišnja poduzetnica od sada se krije iza imena - Izakov, što je zapravo skraćenica njezina imena Izabel i prezimena Kovačić.

No, i to je palo u drugi plan nakon što je lijepa Izabel objavila fotografiju svog četveromjesečnog sinčića Ivana, koji je kao kruna njihove višegodišnje ljubavi došao u listopadu prošle godine.

  • +3
Izabel Kovačić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Maleni Ivan Kovačić idealan je model za njezinu dječju modnu marku Lunilou, pa ne čudi da je i ovoga puta bio odjeven u novu kolekciju. Nova fotografija raspametila je njezine pratitelje, a Teuta Mesaroš, kojoj Izabel jedinoj vjeruje kada je u pitanju njezina duga i njegovana kosa, ponosnoj je mami poručila:

'Mali Kova uskoro treba na šišanje! Kako je sladak poludit ću!'