PRESRETNI OTAC

Iz rodilišta u izlazak: Evo s kim je i kako Vedran Ćorluka slavio rođenje prvog sina

06.01.2020 u 16:49

Bionic
Reading

U nedjelju je u popodnevnim satima nogometaš Vedran Ćorluka po prvi puta postao otac. Njegova supruga Franka Batelić podarila mu je sina, a sretni roditelji odmah su se javili iz bolnice fotografijom. Nakon toga uslijedilo je slavlje do dugo u noć

Naš donedavni reprezentativac, nogometaš Vedran Ćorluka u nedjelju je postao ponosni otac. Voljena supruga Franka Batelić rodila mu je sina, a novopečeni roditelji odlučili su mu dati ime Viktor.

Brižni Vedran bio je sa suprugom u svim trenucima, a zajedno su se javili obožavateljima fotografijom na kojoj Franka u naručju drži novorođenče.

Nakon brojnih čestitki na kojima se zahvalio svojim kolegama, prijateljima i obožavateljima, Ćorluka se uputio u zagrebački kvart u kojem je odrastao i tamo pripremio zabavu za pamćenje.

Putem svog Instagram profila pokazao je kako se zabavlja s dugogodišnjim prijateljima iz djetinjstva, koji su skupa s njim slavili dolazak novog člana obitelji Ćorluka na svijet.

Inače, Vedran je iznimno vezan za svoj zagrebački dom i kvart u kojem je živio do inozemne karijere. Njegovi susjedi i prijatelji iz kvarta prošlo ljeto tamo su mu priredili spektakularan doček nakon povratka sa Svjetskog prvenstva u Rusiji gdje je zajedno s momčadi osvojio srebro.