PROBIJEN LED

Iz Big Brothera izletjela šokirana Renata, a u kuću ušla tajna obitelj! Stanari u nevjerici

11.02.2018 u 21:33

Bionic
Reading

U ovogodišnjem izdanju Big Brothera imamo i prvo napuštanje kuće odlukom gledatelja. Renata Nemeček pozvana je da napusti kuću, a kamere nisu mogle sakriti šok koji je ova vijest izazvala kod Renate i ostalih ukućana

Današnje izdanje Big Brothera obilježile su nominacije, Anezi je jedina stanarka koja mora nominirati javno. Odlučila je Bojanu dati dva boda i jedan bod Luciji.

Antonio je odlučio nominirati Luciju i tako joj dodijelio dva boda te jedan bod Luki jer ga kako kaže, ne razumije i pretjeruje u ljubavnim romansama. S druge strane, Bojana je nominirala Juraja i dodijelila mu dva boda, a Luki je dodijelila jedan bod.

Juraj je nominirao Bojanu i dao joj jedan bod, Anezi je pak zbog djetinjastvog ponašanja također dao jedan bod, a Mrđenoviću je odlučio dati dva boda.

Lucija je odlučila nominirati Bojana Mrđenovića i Luku Rok, a crni zavodnik je nominirao Bojanu te joj dodijelio dva boda i Luciji, kojoj je dodijelio jedan bod. Nikola je tako nominirao Luciju, kojoj je dodijelio dva boda, a Luki jedan bod.

  • +46
Početak nove sezone Big Brothera Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas

Orky je dva boda odlučio dati Bojanu Mrđenoviću, a jedan bod Luciji. Renata je svoja dva boda odlučila dati Anezi, dok je jedan bod dodijelila Bojani Lončarević. Tako je Tomisav svoja dva boda dao Bojani jer se s njom najmanje slaže u kući, a jedan bod je odlučio dati Luki, s kojim, kako kaže, nema zajedničkih tema. Zebo je odlučio nominirati Anezi i dao joj dva boda, dok je Mrđenoviću dao jedan bod.

Dubravka je odlučila dodijeliti Luciji zbog "nenormalnog ponašanja, vrištenja , bespotrebnog vrijeđanja i arogantnog ponašanja", a jedan bod je odlučila dati Renati jer je, kako kaže, "malo iritantna osoba". Njezin BB suprug Marijan Lisak je odlučio nominirati Renatu i dao joj dva boda, dok je jedan bod odlučio dati Orkyju jer je kako kaže, dosadna osoba. Njihov BB sin Matija je odlučio nominirati Luciju i tako joj dati dva boda, a jedan bod je odlučio dati Renati jer kako kaže, stalno mijenja mišljenje.

Antonija je obavijestila gledatelje i ukućane da Renata napušta kuću!

Anezi, Ana, Lucija i Bojana su nominirane jer su muški pogodili njihove tajne. Tomislav je nominiran jer ima smrtonosnu nominaciju, a Bojan Mrđenović je zaradio nominaciju po drugi puta.

Pred kraj emisije voditeljica Antonija Blaće predstavila je stanarima Big Brother kuće tzv. tajnu obitelj. Lažna obitelj Ban proteklo vrijeme provela je u tajnoj kući, vježbajući svoje uloge, a sada su se pridružili ostatku ekipe i njihovim zadacima. Iako su u stvari u BB kući od prvog dana, bili su izolirani u znatno manjem i skromnijem objektu te ih ostali stanari uopće ne poznaju.

Više na stranicama Big Brothera.

  • +17
Big Brother kandidati Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL televizija