BIG BROTHER

Suza suzu goni: Tomislav 'puknuo' i rasplakao se ispred ukućana

10.02.2018 u 16:09

Bionic
Reading

Iako muški stanari BB kuće vole pričati kako su frajeri te kako djevojkama nikada nisu rekli da ih vole, čini se da je sve to samo maska. I to maska koja pada u vodu kad se popije pokoja kap alkohola. Na zabavi koju ime je priredio Big Brother Tomislav i Bojan rasplakali su se na pjesme koje su ih očigledno pogodile u dušu

Big Brother je svojim stanarima odlučio prirediti zabavu kako bi se opustili i odmorili od tjednog zadatka, ali pjesme koje je puštao dirnule su neke BB stanare, i to do suza.

Naime, nedugo nakon što je tulum počeo Bojan je postao emotivan, a pjesma 'Umirem sto puta dnevno' Tonyja Cetinskog bila je okidač. Nakon te pjesme i on i Tomislav su bili potišteni, ali kada je čuo taktove pjesme 'Uzalud vam trud svirači' Tomo se povukao u osamu i počeo plakati.

Lucija i Juraj su mu prišli da provjere je li dobro, ali Dalmatinac nije bio voljan davati odgovore. Čini se kako su događaji koji su se odvili prethodnih dana teško pali Kaštelaninu, koji je dobio 'smrtnu nominaciju' te će do kraja prikazivanja showa biti nominiran, a teško mu pada i to što mu je Ana kao 'predsjednica BB kuće' dala zadatak da posprema i čisti za ostalim ukućanima.

Tomislav je prije nekoliko dana stanarkama ispričao kako je prije ulaska u kuću prekinuo vezu s djevojkom, a je li upravo ona razlog njegovih suza, pogledajte večeras u 23:00 sata u dnevnoj emisiji na RTL-u.

  • +17
Big Brother kandidati Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL televizija