KUHA SE U BIG BROTHERU

Big Brother Anezi zavapila: ‘Želim da me netko voli takvu kakva jesam’

11.02.2018 u 19:08

Bionic
Reading

Nakon burnog drugog tjedna, koji je obilježila vladavina predsjednice Ane te Nikolin ulazak u glavni dio kuće, vrijeme je da se kandidati suoče s rezultatima tjednog zadatka, ali i da netko od njih zauvijek napusti BB kuću, prvi put odlukom gledatelja ispred malih ekrana

Treća emisija Big Brothera uživo donijet će nove peripetije među stanarima najpoznatije kuće u Hrvatskoj. Voditeljica Antonija Blaće i ovoga će puta biti glasnik dobrih, ali i onih malo manje dobrih vijesti te otkriti gledateljima na koji je način Big Brother ovaj put odlučio zapapriti život stanarima.

Iako je, baš poput ostalih stanarki, nominirana i prijeti joj izbacivanje iz kuće, Anezi je na pameti samo jedno – Luka Rok! Tako se danas odlučila požaliti Bojani i otkriti kakvi ju sve to ljubavni jadi muče.

'Želim da me netko voli! Ne da se ja pretvaram, pa da ti mene voliš, nego stvarno da me voliš takvu kakva jesam!', bila je otvorena Anezi tijekom razgovora sa starijom i iskusnijom Bojanom.

  • +46
Početak nove sezone Big Brothera Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas

'I džaba što se 80 posto njega meni sviđa, kad onih ostalih 20 posto prevladava! Ne mogu! Odnosno, mogla bih ga iskorištavati, ali nije on takav tip čovjeka koji to zaslužuje', priznala je iskreno Anezi koja očito nikako ne može pronaći zajednički jezik s 8 godina mlađim Lukom.

'Ja sam osjetila simpatiju prema dečku koji 80 posto ima osobine koje drugi nemaju. Nemaju čistu dušu, brdo toga! On ima taj neki paket!', zaključila je Anezi te naglasila kako ju je kod Luke, osim fizičkog izgleda, privukao sličan pogled na svijet, isti smisao za humor i ljubav prema psima.

Više o Big Brotheru pročitajte na službenim stranicama.

  • +17
Big Brother kandidati Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL televizija