A BIGI SAMO GLEDA I PAMTI

U BB kući više ništa neće biti isto; Ana je ‘puknula’ i nasrnula na Antonija, a svađe su se preselile i u tajnu kuću

11.02.2018 u 14:00

Bionic
Reading

Stanari su se u potpunosti opustili i više ne skrivaju svoje pravo lice, mjesta za lažne simpatije više nema

Drugi tjedan u kući bio je u znaku novog tjednog zadatka 'BB republika' te vladavine predsjednice Ane!

BB predsjednica početkom tjedna položila je zakletvu, odabrala vladu i savjetnike te započela svoj mandat, no vrlo je brzo shvatila kako uloga predsjednika nije nimalo jednostavna, a pobune građana bile su svakodnevica.

No stanari, kao i Ana, nisu znali da iza svih važnih pravila zapravo stoji tajna obitelj, vladar iz sjene, koja je umjesto Ane donosila nove odluke, a ona ih je stanarima predstavljala kao vlastite.

BB obitelj tako je odlučila da će dio stanara vladati, a dio raditi u tvornici konfeta, Anezi odsad mora svake nedjelje nominirati javno, Juraj je dobio dodatan bod koji na nominacijama može dodijeliti nekome od svojih sustanara, a Ana je zaslužila četiri tjedna imuniteta. No najgore je prošao Tomo koji je, zbog svoje lijenosti, bojkotiranja tjednog zadatka i Anine vladavine, dobio 'smrtonosnu nominaciju' – bit će nominiran svakoga tjedna tijekom svog boravka u kući!

  • +46
Početak nove sezone Big Brothera Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas

Cijeloga su tjedna nove odluke i nova pravila bili okidač za brojne nesuglasice među stanarima, a sve je kulminiralo jučer kada je tijekom zabave Ana puknula i nasrnula na Antonija koji joj je prigovarao.

S druge strane, ni u tajnoj kući više ne cvjetaju ruže! Život BB obitelji ovoga su tjedna obilježile brojne svađe, a osim neprestanih prepirki dvojice braće, prvi se se put žestoko posvađali i BB roditelji.

Više o Big Brotheru pratite preko ovog linka.

  • +17
Big Brother kandidati Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL televizija