u pjesničkom duhu

Ivica Kostelić o ljepotama naše zemlje: 'Svo tvoje blago još je sjajnije kad se vratim iz sivila sjevera, kad tvojih tisuću mirisa ugrije moj otvrdjeli duh'

19.07.2021 u 15:36

Bionic
Reading

Već je nebrojeno puta do sada najuspješniji hrvatski zimski olimpijac i najbolji skijaš svih vremena pokazao da je veliki promotor hrvatske obale. U jednoj od svojih zadnjih objava na društvenim mrežama raspisao se o blagu koje krije Jadran

'Jadrane divni, Jadrane plavi... Sve pohvale i panegirici kojima ti tepaju istiniti su. I više od toga', započeo je Ivica Kostelić tekst koju je podijelio na Instagramu i Facebooku.

'Svo tvoje blago još je sjajnije kad se vratim iz sivila sjevera, kad tvojih tisuću mirisa ugrije moj otvrdjeli duh, a blagi maestrali i noćni povjetarci svojom mekanom rukom rastapaju moju volju kao vosak. Sretnik je svatko tko te može zvati domom, Jadrane moj!', zaključio je.

Legendarni hrvatski sportaš osim na skijama jednako se dobro snalazi i na moru. Iza njega je prva oceanska regata i čak 2600 nautičkih milja. Ove godine ga čekaju još dvije regate, Rolex Fastnet Race već od 8. kolovoza, a nakon toga će napraviti malu pauzu do početka studenoga, pišu Sportske novosti.

  • +4
Ivica Kostelić Izvor: Cropix / Autor: Jakov Prkic / CROPIX