obiteljska idila

Aktivni odmor: Ivica Kostelić objavio fotografiju i otkrio kako s obitelji provodi slobodno vrijeme

19.06.2021 u 15:49

Bionic
Reading

Premda je u zasluženoj mirovini, najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić ne odustaje od aktivnog načina života. Kako mu je sport u krvi, tako sada u slobodno vrijeme spaja dvije velike ljubavi – obitelj i aktivni odmor, a na svom Instagram profilu otkrio kako provodi slobodno vrijeme s obitelji

Ivica Kostelić uspješnu sportsku karijeru zamijenio ulogom savjetnika hrvatske skijaške reprezentacije, ali i onom očinskom. Naime, 41-godišnjak sa suprugom Elin, bivšom islandskom skijašicom, ima četvero djece - petogodišnjeg Ivana, četverogodišnjeg Leona i blizanke Janu i Katu koje su u ožujku proslavile veliki prvi rođendan. Usprkos tome što imaju pune ruke posla oko odgoja djece, nekadašnji sportaši Ivica i Elin pronalaze vrijeme za aktivan obiteljski odmor u kojem svi uživaju.

Tako je Ivica na svom Instagram profilu objavio niz bajkovitih fotografija sa izvora rijeke Kupe, a u opis je napisao: 'Obiteljsko putovanje na doista prekrasno mjesto.' Fotografije prikazuju predivnu prirodu, a na jednoj su i Ivica, Elin te dječaci, Leon i Ivan, kojima je ovaj obiteljski izlet zasigurno bio uzbudljiv.

'Mislim da su djeca najveće bogatstvo. Što se tiče očinstva, za eventualne promjene je vjerojatno najbolje upitati moju okolinu, ali ono što sam primjećujem je manja sklonost riskiranju nego prije', otkrio je Ivica Kostelić u nedavnom intervjuu za Story.hr, ali i dodao kako su djeca krenula njegovom i Elinim stopama te su već poprilično dobri skijaši i rado skijaju.