SVE JE NAPETIJE

Netrpeljivost Melanije i Ivanke Trump poprima nove razmjere: Evo što se poduzelo radi 'mira u kući'

13.11.2018 u 13:23

Bionic
Reading

Iako su posljednjih godina stalno u medijima, sve se intenziviralo nakon što je Donald Trump izabran za američkog predsjednika, a upravo tada na vidjelo je izašla i netrpeljivost između njegove supruge i njegove kćerke. Da dvije dame ne mogu dobro funkcionirati zajedno, iako se trude pokazati suprotno, vidljivo je svakome tko ih pogleda, a zbog 'mira u kući' angažiran je šef osoblja Bijele kuće da pokuša izgladiti stvari

Ne treba puno čovjeku da zaključi da su nedavni napisi u The New York Timesu, koji su ustvrdili da je odnos prve dame Amerike Melanije Trump i njezine pokćerke Ivanke Trump poprilično kompliciran, istiniti.

Napeti odnosi imeđu dvije najvažnije žene u životu američkog predsjednika Donalda Trumpa odavno nisu nepoznanica, a iako se u javnosti svim silama trude prikazati kako se iznimno vole i cijene, samo jedan pogled na izraze njihovih lica, kada ugledaju jedna drugu, govori više od riječi.

  • +11
Melania i Ivanka Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No to zapravo nikoga ne čudi i, dapače, bilo bi čudno da se zaista dobro slažu, osobito jer zajedno rade u Bijeloj kući, uz napomenu kako Ivanka Trump često mora poslušati svoju pomajku, koja je tek 11 godina starija od nje.

Naravno obje, svaka na svoj način, imaju izniman utjecaj na samog Trumpa, iako se njihovi poslovi ni u čemu ne preklapaju. Tako je, primjerice, Ivanka Trump sa senatorom Lindseyjem Grahamom posjetila Afriku još u siječnju, samo nekoliko mjeseci prije negoli je na isti put krenula prva dama. Ipak, putovanje Ivanke Trump prošlo je gotovo neprimijećeno.

Šuška se kako je šef osoblja Bijele kuće John Kelly dobio zaduženje da pokuša izmiriti dvije dame, a s 'akcijom' je započeo još prošlog mjeseca, kada je prva dama bila u Africi.

No da se svim silama trude da budu bolja jedna od druge, govori i jedna zanimljivost. Naime, početkom listopada nekoliko fotografija Melanije Trump, nastalo tijekom njenog posjeta Gani, završilo je u medijima, uključujući onu na kojoj u naručju drži tamnoputu bebu. Cijelo putovanje dobilo je i svoj videoprilog, a samo dva dana kasnije sličan je prilog napravila i Ivanka Trump, hvaleći se svojim putovanjem u Sjevernu Kaliforniju nakon uragana Florence.

U posljednjem kadru snimke Ivanka također u rukama drži tamnoputo dijete, po uzoru na Melaniju. Što je zapravo time željela poručiti, doznat ćemo vrlo skoro.