POZNATA UREDNICA

Ivana Paradžiković nakon višemjesečne agonije uselila u stan: 'Nemam ni kvake ni tople vode'

21.06.2020 u 21:09

Bionic
Reading

Krajem prosinca Ivana Paradžiković, urednica i voditeljica emisije 'Provjereno' bacila se na adaptaciju starog gradskog stana. Zbog nepredvidljivih okolnosti i dugih radova, stan je znakove novog doma poprimio šest mjeseci kasnije, a iako još nije spreman za useljenje Ivana više nema strpljenja

Svatko tko se ikada bacio na adaptaciju starog stana umjesto kupovine novogradnje, zna koliko iscrpljujući znaju biti radovi. Dugotrajan proces preuređenja ovisi o brojnim faktorima pa se situacija može mijenjati iz dana u dan.

Nešto slično proživljavala je posljednjih sedam mjeseci Ivana Paradžiković, zaštitno lice emisije 'Provjereno' Nove tv.

Ambiciozna voditeljica i urednica zadala si je krajem prošle godine zadatak preuređenja gradskog stana, a onda se dogodila epidemija pa potres i odužilo cjelokupni posao.

No, danas je zgodna urednica odlučila silom ili milom ući u svoj stan i useliti iako još uvijek nije potpuno spreman.

'Evo me doma! Nemam ni kvake ni tople vode ni...ma...nebitno. Nakon sedam mjeseci agonije adaptacije, zadnjih mjesec života u gepeku i na tri adrese...mi smo napokon...doma. Mislim da je vrijeme da pustim korijene’, poručila je putem Instagram profila Paradžiković, koja je uz sve priložila djelić svog novog stana.

Na fotografiji se vidi dio dnevnog boravka i novi podovi slagani u moderniju verziju riblje kosti. Proviruje na fotografiji i Ivanin četveronožni kućni ljubimac.

  • +6
Ivana Paradžiković Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Kao što je sama rekla, posljednjih mjeseci uz kaos na poslu, Ivana je proživljavala nered u privatnom životu. Seljakanje iz stana u stan te raznošenje stvari u automobilu izazivali su u njoj pravu nervozu. Sada unatoč nedostacima namjerava pustiti korijene u preuređenom stanu.