U NOVOM INTERVJUU

Ivana Paradžiković iskreno progovorila o životu u samostanu za vrijeme izbjeglištva

17.05.2020 u 13:31

Bionic
Reading

Urednica i voditeljica mnogima omiljene i često nagrađivane emisije Nove TV u razgovoru za Večernji list, između ostalog, dotaknula se svog života u samostanu za vrijeme izbjeglištva

Godine 1981., Ivana Paradžiković rođena je u Srijemskoj Mitrovici, a tijekom života selila se čak 17 puta. Živjela je u Njemačkoj, Kutini i Popovači a jedno vrijeme utočište s obitelji pronašla je i u samostanu kod časnih sestara.

Kako je imala priliku izjaviti u velikom intervjuu za Večernji list, period života u samostanu jedan joj je od najljepših.

'Cijela obitelj bila je nagurana u jednu malenu sobicu od desetak kvadrata. Ali nikad se više nismo smijali i nikad više voljeli nego u toj sobici, stisnuti kao sardine, na madracima na podu', prisjetila se voditeljica Nove TV priznavši kako se nakon progonstva nikada nije vratila u Vojvodinu.

  • +6
Ivana Paradžiković Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

'Na dan pada Vukovara 18.11.1991. moja obitelj je bježala. Nije to meni izlet. Otići tamo i suočiti se sa svime što je 10- godišnje dijete u meni zaključalo duboko u podsvijest zahtijeva ozbiljnu pripremu. Kada budem spremna, otići ću', priznaje Paradžiković čiji je rad u emisiji 'Provjereno' nedavno nagrađen Večernjakovom ružom u kategoriji 'TV emisije godine'.