NIKAD ZAVODLJIVIJA

Ivana Mišerić zagolicala maštu fotografijama bez grudnjaka

10.05.2019 u 09:59

Bionic
Reading

Radijska i televizijska voditeljica jedna je od najaktivnijih hrvatskih medijskih lica, a svojim ranojutarnjim radijskim showom i vječnom pozitivom slušateljima pomaže u razbuđivanju. Uz sve obaveze Ivana Mišerić stigne odraditi i druge projekte poput snimanja modnih kampanja, a jednu je odradila i posljednjih dana. Svojim fanovima na Instagramu je pokazala kako je to izgledalo. Osvanula je u izazovnom izdanju

Zgodna 32-godišnjakinja zagolicala je maštu svojih pratitelja na posljednjim fotografijama koje je objavila. Nastale su na balkonu zagrebačkog hotela, a pozadina je pala u drugi plan zbog njezinog dekoltea. Ivana Mišerić pozirala je u bijeloj Asos haljini s dugim rukavima, a dubokim dekolteom je otkrila kako ispod haljine nema grudnjak. Kao i svaki puta do sada zaradila je brojne komplimente na račun dobrog izgleda.

View this post on Instagram

Balkonska.

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric) on

Omiljena voditeljica koja mnogima jutro čini podnošljivijim, ima savršeno tijelo: čvrsto i utegnuto, a to je, izjavila je, apsolutni dar prirode - ne vježba i ne pazi na prehranu.

Svoje tijelo Ivana je ukrasila s više tetovaža. Krajem ljeta 2016. godine prvi put odvažila na tetoviranje kad je odjednom napravila čak tri tetovaže. Ima dva mišića, tetovažu djevojčice s balonom u obliku srca britanskog crtača grafita Banksyja. Oko bedra je tetovirala djevojku koja hoda po žici, a na leđima Jokera uz citat: 'Nesavršenstvo je ljepota, ludost je genijalnost', a tu su još i tu još maslačak i Mali princ.

  • +6
Ivana Mišerić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL