SKLADNA VEZA

Prava idila: Ivana Mišerić pokazala u čijem je zagrljaju najsretnija

05.04.2019 u 10:17

Bionic
Reading

Radijska i televizijska voditeljica Ivana Mišerić posljednjih godinu dana ljubi mladog poduzetnika Sandra Mura. Poznata plavuša rijetko objavljuje zajedničke fotografije na društvenim mrežama, pa je posljednja objava iz kreveta razveselila njezine fanove

Obožavatelji popularne voditeljice Ivane Mišerić sretni su što je napokon gledaju zaljubljenu. Ona je svoju sreću pronašla u zagrljaju mladog poduzetnika Sandra Mura, inače osnivača Bellabeata.

Pretpostavlja se da su se upoznali u travnju kada je on gostovao na Inspire Me konferenciji u Rijeci, a koju je moderirala upravo Ivana.

Svoju intimu Mišerić drži samo za sebe, ali ponekad ne može odoljeti pa na društvene mreže objavi poneku fotografiju svog muškarca. Tako je u četvrtak, kišnu večer provela u društvu svog Sandra i omiljenog kućnog ljubimca, samojeda. Zagrljeni zajedno u krevetu, par je uživao, a obožavatelji su voditeljici poručili kako je prava sretnica i da joj je odabranik baš zgodan.

Ova 33-godišnja Velikogoričanka sa svojim je sadašnjim partnerom već bila na nekoliko putovanja po svijetu. Posjetili su rajske Maldive, a zatim su se sjajno zabavili na skijanju u Alpama.

Ivana Mišerić zaštitno lice nakita Elfs Izvor: Promo fotografije / Autor: Danijel Galic