vješta pjevačica

Ivana Banfić se sprema za pokretanje kanala na kojem će raditi najfinije specijalitete iz domaće kuhinje

26.02.2021 u 12:26

Bionic
Reading

U ovogodišnju sezonu RTL-ovog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' prijavila se Ivana Banfić. Gledatelji je mogu pratiti kako kuha uz Velimira Grgića s kojim je radili na svojoj knjizi 'Devedesete'. Kuhanje je za nju, rekla je, jedan od načina da izrazi svoju kreativnost, a kuha otkako zna za sebe. Osim u toj emisiji, svoje kulinarske vještine će pokazati i na YouTube kanalu kojeg je već ranije najavila

'Uskoro prva epizoda IBee Cooking Show.. Što je to? Kulinarski show u kojem ću vas uvesti u svijet kulinarstva na svoj jedinstven način, IBee način. Uz recepte i video zajedno ćemo raditi najfinije specijalitete iz domaće kuhinje iz naših krajeva, a i van granica lijepe naše. Putovati ćemo, istraživati nove destinacije i recepte naših Hrvatskih krajeva', poručila je Ivana Banfić još jednom na svom Instagram profilu.

'Imala sam pet godina kada sam ispekla svoja prva jaja, kajganu, samo što sam zaboravila staviti ulje pa se sve zalijepilo za tavu. Ali meni su bila najfinija. Inače, često bih kuhala s bakom i gledala kako ona kuha, upijala sve njene trikove. Baka je bila vrsna domaćica i kuhala je fenomenalno, nikad nije radila po receptima, sve po osjećaju i odoka', ispričala je pjevačica za Jutarnji list.

Na imanju u Staroj Drenčini, gdje se prije nekoliko godina preselila s obitelji, uzgaja voće i povrće. 'Bilo je svega prošle godine, baš obilje tikvica, luka, češnjaka, cikle, batata, špinata, graška... Mrkve još nisam uspjela uzgojiti, uvijek su nekako sitne kao za Barbike (smijeh). Voćke su još malene, tek će za pet godina davati plodove', kazala je.

  • +3
Ivana Banfić Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL