napokon sretne vijesti

Ivan Todorić i Milica Mihajlović čekaju prvo dijete?

26.04.2017 u 15:32

Bionic
Reading

Čini se da je u obitelji Todorić došao red i na nešto ljepše vijesti. Ivan Todorić, sin bivšeg vlasnika Agrokora, čeka prvo dijete s dugogodišnjom djevojkom Milicom Mihajlović

Najmlađi sin vlasnika uzdrmanog koncerna, Ivan Todorić, kako prenosi Jutarnji list, čeka svoje prvo dijete sa srpskom manekenkom Milicom Mihajlović.

Vijest da će dobiti još jednog unuka sigurno je razveselila i njegova oca Ivicu Todorića, vlasnika koncerna Agrokor, čiji su poslovni problemi punili novinske stupce posljednjih mjesec dana. 

Inače, Milica i Ivan upoznali su se jednom prilikom u New Yorku 2009., a vrlo brzo, nakon samo šest mjeseci romanse, ona je stigla u Zagreb i upoznala obitelj Todorić.

Ovaj je Uskrs ipak bio nešto posebniji za obitelj koja se našla u velikom poslovnom problemu jer su im tada navodno 33-godišnji Ivan i godinu dana mlađa Milica priopćili ovu sretnu vijest. Iako je par zbog manjih problema kratko tijekom 2013. prekinuo vezu, nesuglasice su brzo riješili, a sada su, čini se, sretniji nego ikad. Hoće li napokon stati i pred oltar, još nije poznato.