ŠEST GODINA LJUBAVI

Što Milica Mihajlović kaže o udaji za Ivana Todorića?

04.11.2015 u 20:03

Bionic
Reading

Lijepa srpska manekenka na posljednji upit srpskih medija o skorom vjenčanju s mladim Ivanom Todorićem izbjegla je odgovor (ne)spretno se našalivši kako njoj svadbena zvona zvone svaki dan - dok kuha!

Nakon više od pet godina ljubavi uskoro bi se moglo dogoditi i vjenčanje 31-godišnjeg Ivana Todorića, predsjednika Nadzornog odbora Agrokora i njegove godinu dana mlađe djevojke, srpske manekenske Milice Mihajlović koju se posljednjih tjedana nerijetko može vidjeti u izlascima s Ivanovom majkom Vesnom ili starijom sestrom Ivom Balent. Nagađanja o skoroj svadbi poznatog para sve su glasnija, a na pitanje srpskih medija koliko u tome ima istine 30-godišnja Milica navode nije demantirala našalivši se na temu svadbenih zvona.

'Zvone mi svaki dan kuham, oglasi se šporet, pa ovako – onako, ne znam o kojim zvonima pričate, kod mene je uvijek veselo', rekla je srpska ljepotica. Milica i najmlađi sin Ivice Todorića upoznali su se 2009. u New Yorku gdje je Milica nosila revije, a Ivan bio na poslovnom putu. Bila je to, kažu, ljubav na prvi pogled. U vezi su bili šest mjeseci kada je Milica s Ivanom stigla u Zagreb i upoznala njegovu obitelj.


Milica i Ivan upoznali su se u New Yorku prije šest godina

Todorićeva djevojka manekenstvom se počela baviti sa 16 godina u modnoj agenciji Women. Krasila je naslovnicu srpskog Cosmopolitana, a bila je i zaštitno lice svjetske kampanje Levi’sa. Ivana Todorića osvojila je ljepotom, ali i samouvjerenošću.

'Pametnija sam, hrabrija, poštenija, bolja sam prijateljica, nisam zavidna, nisam razmažena, imam više stila, nisam dosadna i jako sam kul. Ovo nije oglas za udaju, samo sam iskrena', odgovorila je Milica na pitanje po čemu se razlikuje od drugih djevojaka.

U videu pogledajte što je to Milica izjavila o svadbi s Ivanom Todorićem za srpsku televiziju B92 prošli vikend na modnom događaju BIPA Fashion.hr.


Vesna Todorić i Milica Mihajlović nedavno su zajedno uživale u Filozofskom teatru u zagrebačkom HNK-u