o svemu pomalo

Ivan Šarić o vjenčanju i sinu: 'Imali smo težak i zahtjevan početak, sad je sve lakše'

16.06.2023 u 11:26

Bionic
Reading

Tijekom vikenda u Zagrebu se održava Headliners Stand Up Comedy Festival, a među osam komičara bit će i poznati Zadranin. Osim poslovnih tema, progovorio je i na onu koja se tiče njegovog privatnog života, skladnog braka s Koranom Gvozdić te sinu Oliveru, ali i o nečemu što planira a o čemu do sad nikad nije govorio

Kako Ivana Šarića mnogi povezuju s voditeljskim ulogama i reklamama, komentirao je 'kritike' kako 'nije smiješan'. Rekao je da se nema potrebu dokazivati i da 'ne mogu svi svima biti smiješni i simpatični' te je istaknuo da je velik dio njegovog posla i digitalni marketing.

Njega i dugogodišnju partnericu Koranu Gvozdić slove za mnogima jednim od omiljenih domaćih parova no on govori kako su daleko od savršenstva te da imaju uspone i padove, no da ih je zasad sve što su prošli još više spojilo. Kad je riječ o njihovom vjenčanju, kaže da 'svako malo pričaju o tome, ali da uvijek dođu neke hitnije i bitnije stvari'.

  • +3
Ivan Šarić Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Prije su, priznaje, na vjenčanje gledali kao nešto gdje će 'formalizirati neke stvari oko njih i zapečatiti neke zavijete' no sve manje imaju potrebu jer ih veže nešto više od 'ceremonije' pa nije toliko hitno. Sad im je 'najveći razlog za vjenčanje taj da imaju priliku pozvati i družiti se s najdražim ljudima'.

Sinčić Oliver iznenadio je njega i Koranu budući da je na svijet stigao mjesec dana ranije pa je s mamom u bolnici proveo 38 dana. Šarić drži da će generacija njegovog nasljednika promijeniti svijet na bolje.

'Imali smo težak i zahtjevan početak pa nam je sad sve lakše, zabavnije i opuštenije. I izazovno. Iz dana u dan, svaki dan. Po prirodi nisam negativan i pesimističan. Mislim da će Oliverova generacija promijeniti svijet na bolje. Užasnut sam, naravno, svim događanjima u Hrvatskoj i regiji unazad nekoliko tjedana, ali mislim da će to bit motiv i vjetar u leđa za neka bolja događanja i lijepe vijesti', ispričao je za 24sata. Otkrio je i da mu je želja 'početi s proizvodnjom i biti vlasnik najboljeg ikad napravljenog likera'.