Padaju lajkovi

Ivan Pažanin nabacio novi look i daje na znanje svima: 'Volia sam, volim i volit ću...'

23.11.2021 u 10:36

Bionic
Reading

Jedan od najpoznatijih hrvatskih chefova, javnosti najpoznatiji kao jedan od tri člana žirija kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj' gotovo svakodnevno nešto objavi na društvenoj mreži. Ovog puta je zaintrigirao mnoge

Ivan Pažanin na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj pozira 'skockan' s dioptrijskim naočalama, a uz nju znakovitu poruku.

'Volio sam, volim i voljet ću... Ali život ide, živjet ću', poručio je Splićanin. Odmah su naravno počeli komentari. Chef Mate Janković mu je poručio da izgleda kao Irac. 'Nekako na fotki pariš crvenokos i crvenobradat', napisao je.

Nekima na fotografiji sliči na Davora Dretara Dreleta, drugi su mu ispravljali gramatičke greške ili pak samo ostavljali emotikone. Inače, kad je o ljubavi riječ, spliskog kuhara su početkom svibnja povezivali s Jelenom Rozgom. Za sada je javnosti poznata jedino njegova dugogodišnja veza sa Solinjankom Andreom Koprčinom koju je okončao u rujnu 2018. godine.

Mnogima omiljeni televizijski chef ne krije svoje godine. Početkom studenog je otkrio kako je proslavio 38. rođendan. Mladenačkog duha mu ne nedostaje, a sijede mu, kako je ranije izjavio ne zabrinjavaju jer je plavokos pa se može 'zakamuflirati', a i smatra da 'daju dozu markantnosti i zrelosti'. Publika će ga ponovo moći pratiti u showu 'Tri, dva, jedan - kuhaj', koji ga je najviše obilježio, a koji se trenutno snima. Žiri se nije mijenjao, a uz njega su opet Tomislav Špiček i Željka Klemenčić.

  • +4
Ivan Pažanin Izvor: Promo fotografije / Autor: MAJA BOTA za RTL