morska uživancija

Ivan Dečak sve je nasmijao fotografijom s ljetovanja

21.07.2017 u 11:38

Bionic
Reading

Frontmen grupe Vatra u pauzi od koncerata jedva je dočekao odmor na omiljenom hrvatskom otoku, na kojem je godinama njegova ljetna baza. Ivanu Dečaku i njegovoj partnerici, menadžerici grupe Nini Celio Cega ovo je prvo ljetovanje sa sinčićem Leom koji se rodio početkom lipnja. Glazbenik je pokazao kako to izgleda, a fotografijom koju je objavio oduševio je one koji ga prate

'Nas dva, prvo ljetovanje, toliko tema za razgovor, a on ni slovo da zucne', napisao je ponosni tata koji u rukama pozirajući pored mora u rukama drži jednomjesečnog sinčića Lea. Fotografiju je lajkalo gotovo dvije tisuće ljudi, oduševljenih prizorom i glazbenikovim komentarom.

Frontmen grupe Vatra na Krku ljetuje odmalena jer ondje ima apartman, a ovo ljeto posebno će mu ostati u sjećanju jer je prvo s njegovim drugim djetetom. Slavonac zaljubljen u more ljubav prema njemu prenio je i na trogodišnju kćerkicu Ditu, a ne sumnjamo da će more zavoljeti i maleni Leo.

Iako mnogi Slavonci preferiraju pecanje, Ivanu je hobi podvodni ribolov u koji se zaljubio prije sedam godina.

'Znate ono kad pjesnici kažu da, dok pišu pjesme, urone u svoj svijet. Tako i ja uronim u more i izgubim pojam o vremenu. Najmanje je bitno hoću li nešto uloviti, opušta me sam čin spajanja s morem. Često mi se čini da sam u moru bio 45 minuta i, kad bih se vratio doma, ispalo bi da sam ronio tri sata, a Nina je ljuta kao ris', izjavio je glazbenik ranije za Večernji list.

  • +3
Izvor: Pixsell / Autor: Goran Jakus/PIXSELL