VORTEX CRUISE

Iva Todorić i ove godine plovi sa svojom duhovnom učiteljicom; fotografi ih snimili u uvali kod Vele Luke

31.07.2020 u 12:49

Bionic
Reading

I ove se godine Iva Todorić ukrcala na Vortex Cruise, krstarenje Jadranom koje organizira motivacijska govornica Ana Bučević, a s kojom je Todorićeva kći plovila i prošle godine. Iva Todorić nikada nije krila da joj je upravo njezina duhovna učiteljica najviše pomogla kada je prolazila kroz težak period

Ove godine Vortex Cruise zaplovio je 25. srpnja, a odabrana ekipa, koja si može priuštiti duhovnu obnovu od oko 17 tisuća kuna, plovit će sve do 1. kolovoza i tijekom tih dana već je obišla Hvar, Vis, Komižu i Korčulu. Na brod New Star i ove se godine ukrcala bliska prijateljica motivacijske govornice i organizatorice putovanja Ane Bučević, Iva Todorić, a upravo je nju fotograf snimio u jednoj od uvala u Veloj Luci dok je tražila osvježenje od visokih temperatura u moru.

Iva Todorić s društvom se kupala, a potom se popela na brod u trobojnom jednodijelnom kupaćem kostimu i krenula na palube, odakle je obavila i telefonski poziv.

Najstarije dijete Ivice Todorića nikada nije krila kako joj je upravo Ana Bučević pomogla u najtežim trenucima, osobito kada je prolazila kroz razvod s Hrvojem Balentom. A što točno nudi za 17 tisuća kuna, Splićanka je sama opisala na službenoj stranici Vortex Cruisea:

  • +11
Iva Todorić Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell/PIXSELL

'Ideja Vortex Cruisea je da vam pruži jasnoću o kreiranju vlastitog života kroz praksu s Anom uz jedinstveni doživljaj stapanja s prirodom, odmora, prekrasnih destinacija, edukacije, relaksacije, novih prijateljstava koja će vam zauvijek ostati u sjećanju. Svakodnevni program osmišljen pod Aninim vodstvom garancija je da ćete na ovom Cruiseu dobiti mnogo više od očekivanog. Kroz sedam dana prakticirat će se svakodnevne jutarnje meditacije, tjelovježbe, predavanja, zajedničke izlaske i druženja, a smijeh i visoka vibracija obilježavaju ovaj Cruise te u kombinaciji s ležernošću i opuštenom atmosferom čine ovu edukaciju jedinstvenom. Sam program u potpunosti je otvoren dogovoru i željama putnika na brodu. Ana Bučević će vam odabirom tema, svojom energijom, znanjem i motivacijom ovaj Cruise učiniti doživljajem koji nikada nećete zaboraviti.'