FASHION GURU

Iva Todorić s ovim outfitom izgleda kao da će, umjesto ljetnog krstarenja s frendicom Bučevićkom, zajahati Harley Davidson s Hells Angelsima

  • Fashion Guru
    Autor: Fashion Guru
  • Zadnja izmjena 01.07.2020 14:06
  • Objavljeno 01.07.2020 u 14:06
Damjan Tadic / CROPIX

Damjan Tadic / CROPIX

Izvor: Cropix / Autor: Auto

Iva Todorić nije mogla proći nezamijećeno na zagrebačkoj špici ćaskajući s odvjetnikom Čedom Prodanovićem, a njezin stajling ovoga je puta ukrao svu pažnju

Gdje je Čedo Prodanović, tu je i hrvatska elita, gospodarstvenici i zlatna mladež. Sve samo cijenjeni ljudi. Tako se i nekadašnja zlatna cura našla a s kim drugim nego s našim najpoznatijim odvjetnikom.

Koliko vidim, Iva je negdje na dnu svog ormara iskopala traper prsluk koji nismo vidjeli već dugo, a bio je prije nekoliko sezona u trendu. Po meni traper prsluk treba biti malo razvaljen, onako više rokerski. No ovako pristojno sašiven, kao kod Ive, bezveze je jer izgleda kao da je odlučila sama skinuti rukave s jeans jakne i fino ih porubiti. A tko zna, možda je to i radila proteklih mjeseci, kad smo svi bili u izolaciji.

Iva Todorić i Čedo Prodanović

Izvor: Cropix / Autor: Damjan Tadic / CROPIX

Kako je zaokupljena kavama s odvjetnicima, nije, koliko vidim, stigla kod frizera, a možda joj je ovo ljetni imidž koji joj je sugerirala prijateljica/vrhunska iscjeliteljica, isto tako okružena hrvatskom elitom, a na njezin seminar ne bi išla ni Paris Hilton.

S ovim outfitom izvrsno bi se uklopila u predgrađe nekog teksaškog grada ili se možda priprema da, umjesto ljetnog krstarenja s frendicom Bučevićkom, zajaše Harley Davidson te s Hells Angelsima razgleda hrvatsku obalu ovoga ljeta.

Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.