NA ZAGREBAČKOJ ŠPICI

Zanimljiv imidž: Iva Todorić vratila se u prošlost traper prslukom i maramom oko glave

  • Autor: N. Sa.
  • Zadnja izmjena 30.06.2020 14:13
  • Objavljeno 30.06.2020 u 14:13
tportal

Izvor: Cropix / Autor: Damjan Tadic / CROPIX

I dok je prošle godine, nakon razvoda od Hrvoja Balenta, punila baterije na duhovnoj obnovi svoje prijateljice Ane Bučević, početak ovog ljeta Iva Todorić dočekala je u Zagrebu. Fotograf ju je snimio u samom centru, gdje se susrela s obiteljskim prijateljem i odvjetnikom Čedom Prodanovićem

Iako je još u ožujku došlo do prekida suradnje Čede Prodanovića i Jadranke Sloković s Ivicom Todorićem, unatoč tome što su ga branili od početka slučaja Agrokor, odvjetnički par i dalje je u dobrim odnosima s obitelji Todorić, što je bilo jasno svima koji su se danas zatekli u centru Zagreba.

Fotograf Cropixa snimio je Čedu Prodanovića, koji je unatoč visokim temperaturama gradom šetao u crnom odijelu, tijekom susreta s najstarijim djetetom i jedinom kćerkom Ivice Todorića, Ivom Todorić. Prodanović i Iva Todorić upustili su se u razgovor i nitko im u tome nije smetao, pa čak niti trenutak kada je Iva ugledala fotografa kako ih snima.

Iva Todorić i Čedo Prodanović

Izvor: Cropix / Autor: Damjan Tadic / CROPIX

Iva Todorić ovom je prilikom pokazala i svoj novi imidž, a kojim se vratila u neka prošla vremena. Preko majice na bretele imala je traper prsluk, dok je oko glave široko zavezala maramu.