#OBITELJ

Iva Olivari otkrila prinove naših Vatrenih, podijelila im prigodne poklone i uputila simpatičnu dobrodošlicu

23.03.2023 u 14:29

  • +5

Iva Olivari

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Bionic
Reading

Obiteljska atmosfera uvijek je bila ono čime se dičila naša reprezentacija, a djeca naših Vatrenih imaju poseban tretman od vodećih ljudi repke. Iva Olivari uputila im je dobrodošlicu, a time i otkrila imena sina Borne Barišića i kćeri Nikole Vlašića

Tim menadžerica naših Vatrenih prava je 'mama' reprezentacije koja je, po riječima naših nogometaša, uvijek oslonac kada im treba podrška i koja se brine za obiteljsku atmosferu kojom se ističe naša uspješna 'repka'. Obiteljski odnosi vladaju među svim članovima tima pa su tako obiteljski i nogometni svijet isprepleteni i teško je odrediti liniju koja ih razdvaja. Iva Olivari tako je poželjela dobrodošlicu najmlađim novim članovima u tim, misleći pritom na dječicu naših reprezentativaca Borne Barišića i Nikole Vlašića.

Reprezentacija se okupila prije subotnje utakmice s Walesom u Splitu, a okupljanje su iskoristili i za slavljenje sretnih vijesti u domovima naših nogometaša. Video je na Instagramu objavio Hrvatski nogometni savez, a čestitkama su se pridružili brojni navijači koji uzbuđeno čekaju da opet ugledaju Hrvatsku na nogometnom terenu.

Iva Olivari tako je obradovala Bornu Barišića i Nikolu Vlašića najvrjednijim dresovima s imenima njihovih pridošlica.

'Rodio nam se mali Stipe Barišić, nadam se da će imati barem jednako dobru lijevu nogu kao tata', rekla je Olivari vadeći iz crvene vrećice mali dres s imenom Stipe i brojem 3. Nakon što je predala poklon našem braniču, Olivari je nastavila s darivanjem i otkrila ime djevojčice koja je nedavno stigla u obitelj Nikole i Ane Vlašić.

'Rodila nam se i Natali Vlašić, neka ne ode u skok u vis, nego neka pojača žensku reprezentaciju', rekla je Olivari predavši mini dres u ruke Nikole Vlašića kojem se kćerkica rodila na Božić 2022. godine.

  • +5
Iva Olivari Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL