MAMA U AKCIJI

Irina Shayk uživa s kćerkicom nakon prekida s Bradleyjem Cooperom

27.06.2019 u 19:53

Bionic
Reading

Nakon što je prekinula četverogodišnju vezu s holivudskim glumcem i redateljem Bradleyjem Cooperom, ruska ljepotica Irina Shayk u potpunosti se posvetila poslovnim angažmanima i brizi o dvogodišnjoj kćerkici Lei De Seine koju dijeli s Cooperom

Svaki slobodan trenutak jedna od najtraženijih ruskih manekenki Irina Shayk provodi u društvu svoje dvogodišnje kćerkice s kojom trenutno živi u New Yorku. U društvu dadilje, prelijepa Ruskinja gradskim ulicama prošetala je sa svojom mezimicom u kolicima.

S osmijehom na licu, Irina je na užarenom gradskom asfaltu plijenila poglede u crnoj košulji i hlačicama od trapera kojim je u pravi plan stavila svoje manekenski duge noge.

Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako se već nekoliko tjedana spekulira da je prekidu Bradleyja Coopera i lijepe Ruskinje kumovala pjevačica Lady Gaga, s kojom je Cooper snimio hvaljeni remake filma 'Zvijezda je rođena', izvori bliski paru navode kako razlog njihovog prekida zapravo leži u odvojenosti zbog posla.

Par navodno nije vidio zajedničku budućnost, iako su se neko vrijeme trudili donekle održati sreću zbog njihove mezimice. Cooper je prema pisanju američkog magazina People manekenki ponudio boravak u svojoj nekretnini na Manhattanu, jer je njezin stan premali za život s djetetom, a čini se kako je ta vijest točna, s obzirom na činjenicu da se upravo u elitnoj njujorškoj četvrti najčešće može ugledati u društvu kćerkice.

  • +8
Irina Shayk u šetnji s kćerkicom Leom De Seine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia