PROTIV AGRESIJE

Irina Shayk, jedna od najpoznatijih Ruskinja, oštro osudila rat u Ukrajini: 'Kako uopće možemo spavati dok se ovo događa?'

02.03.2022 u 08:57

Bionic
Reading

Ruski top model Irina Shayk nije ostala suzdržana po pitanju agresije na Ukrajinu te se bez imalo razmišljanja već nekoliko puta oglasila na tu temu na društvenim mrežama

Dok iz SAD-a, u kojem već godinama živi i radi, promatra rusku agresiju na Ukrajinu, Irina Shayk pokušava pomoći i apelirati na druge da se uključe u pomoć.

Lijepa Ruskinja, rodom iz Jemanželinska, nije stala uz bok predsjedniku Putinu koji je prije tjedan dana izvršio invaziju na Ukrajinu, već je žestoko osudila rat i bilo kakvo nasilje.

‘Ne ratu. Donirat ću Unicefu i Crvenom križu Ukrajine, a vi, molim vas, pogledajte moje objave u kojima je link za donaciju. Dajte koliko možete. Molim se za mir u svijetu’, napisala je ispod svoje zadnje objave u kojoj je simbol što označava mir.

Ovo nije jedini put da se po pitanju rata u Europi oglasila poznata 36-godišnjakinja. Rekla je između ostaloga da ne može mirno spavati, raditi ni funkcionirati dok se događaju ovakve stvari.

Osim Irine, ruske manekenke Viktoria Odintcova i Elena Perminova također su na društvenim mrežama pozvale na obustavljanje rata te su objavile crne fotografije na svojim profilima. Svoje mišljenje izrazile su i brojne svjetske zvijezde, ali i poznati Hrvati, koji su podržali Ukrajince u borbi protiv ruske agresije.

Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia