BIVŠI PARTNERI

Irina Shayk iskreno progovorila o zajedničkom odgoju kćeri s Bradleyjem Cooperom

03.03.2021 u 16:45

Bionic
Reading

Iako o svom privatnom životu rijetko progovara za medije, slavna ruska ljepotica u svom novom intervjuu za magazin Elle osvrnula se na svoj odnos s bivšim partnerom, holivudskom zvijezdom Bradleyjem Cooperom i njihovom zajedničkom skrbništu nad trogodišnjom kćerkicom Leom De Seine

'Nikada nisam razumjela termin zajedničko skrbništvo. Kada sam s kćekicom u potpunosti joj se posvetim kao majka, a kad je sa svojim ocem on se u potpunosti trudi biti otac. Zajedničko skrbništvo je roditeljstvo', izjavila je Shayk u svom intervjuu za magazin Elle.

Nakon četiri godine veze, Irina Shayk i poznati holivudski glumac i redatelj svoju romansu okončali su 2019. godine. Posljednjih mjeseci rijetko se medijski osvrće na svog bivšeg partnera. 'Moja prošla veza je nešto što mi pripada, moja privatna stvar, i taj dio sebe ne želim samo tako dati', objašnjava ruska ljepotica.

Roditeljima danas trogodišnje djevojčice Lee De Seine postali su u travnju 2016, godine, a izvor blizak bivšem paru prošlog je mjeseca za američke medije potvrdio kako se trude imati zdravi odnos za dobrobit svoje mezimice.

Bradley Cooper i Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

'Svoj raspored obaveza kroje prema njoj i ona im je glavni prioritet. Bradley je u odnosu na Irinu više zauzet s radom na filmskim projektima, no svejedno se trudi većinu svoga slobodnog vremena provoditi s Leom', izjavio je izvor naglašavajući kako njihovo zajedničko skrbništvo nad kćeri prolazi glatko.

Poznata ruska ljepotica, koja ovih dana nosi revije vodećih dizajnerskih brendova na novom izdanju milanskog Tjedna mode, svojedobno je izjavila kako majčinstvo smatra najboljom stvari na svijetu te kako rođenje kćeri nije promijenilo njezin život.

'Ponekad bi ljudi prokomentirali da zato što sam majka više mi nije dopušteno nositi oskudnu odjeću. Živimo u 21. stoljeću. To što sam postala majka ne znači da bih se trebala odijevati drukčije. Uvijek se trudim biti autentična', izjavila je u siječnju 2019. godine za magazin W.

U odnosu na nju, glumac i redatelj Bradley Cooper iste je godine prilikom gostovanja u emisiji Ellen DeGeneres izjavio kako ga je očinstvo uspjelo u potpunosti promijeniti.

'Dozvolilo mi je da prihvatim svoju dječju stranu bez ikakvog straha od osude. Mogu se po cijeli dan igrati s igračkama ili beskrajno ućivati gledajući crtiće s kćeri i pritom ne misliti da na taj način gubim dragocjeno vrijeme'.