'NAJLJEPŠA DJEVOJČICA'

Holivudski par u prvoj šetnji s dvomjesečnom kćerkicom

07.06.2017 u 11:01

Bionic
Reading

Holivudska zvijezda Bradley Cooper i svjetski poznata manekenka Irina Shayk prije otprilike dva mjeseca postali su roditelji, a prije nekoliko su dana prvi put uočeni s malenom u javnosti

Iako svoj privatni život nastoje držati podalje od očiju javnosti, lijepa Ruskinja Irina Shayk i njezin zaručnik, slavni glumac Bradley Cooper nisu se uspjeli sakriti paparazzima koji su ih u stopu pratili prilikom njihove prve šetnje s dvomjesečnom kćerkicom Leom de Seine.

  • +6
Irina Shayk i Bradley Cooper Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Par je uočen kako u opuštenom izdanju uživa u lijepom vremenu i prirodi, šećući se susjedstvom. Dok je 31-godišnja Irina gurala kolica i za uzicu držala njihova čupavog kućnog ljubimca, Bradley nije krio oduševljenje noseći malenu koja je sada centar njihova svijeta.

Zamotana u dekicu, u sigurnom zagrljaju svog oca i uz plišanu igračkicu, 'najljepša djevojčica Hollywooda', kako je već mnogi nazivaju, provela je svoju prvu obiteljsku šetnju.

Mnogima će na fotografijama sigurno upasti u oko i savršeno isklesano tijelo Viktorijine anđelice, koja se u samo dva mjeseca nakon poroda vratila u top formu.

Irina Shayk u Cannesu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Svoju je liniju prije nekoliko tjedana pokazala i u uskim modelima haljina na 70. izdanju filmskog festivala u Cannesu, kada je mnogima bilo teško povjerovati u to da je nedavno rodila.