ODBROJAVA DANE

Indira otkrila da se sprema na avanturu života

25.04.2017 u 10:20

Bionic
Reading

Obitelj Levak tijekom cijele godine naporno radi, ali si zato zna priuštiti lijepe odmore i uživati u plodovima svoga rada. Zato se Indira pohvalila na Instagramu kako će ovo ljeto doživjeti avanturu svog života jer će se sa suprugom motociklom zaputiti u Grčku

Osim koncerata koje redovito održava diljem zemlje, ali i izvan nje, Indira u slobodno vrijeme dizajnira i namještaj od kovanog željeza. Zbog gustog rasporeda i poslovnih obveza, Indira i Miroslav Levak itekako cijene svaki slobodan trenutak.

U posljednjoj objavi na svom službenom profilu na Instagramu pjevačica grupe Colonia pozira u garaži na suprugovu crvenom Ducatiju. 

'A-a-a, ne, ne, ne vozim ja! Suprug je dao ženici da vidi hoće li joj biti udobno kada krenemo na daleke pute... Dobro ga je ulickao, i sada samo čekamo lijepo vrijeme i onda via Grčka!!!' napisala je ispod fotografije vidno uzbuđena Indira.

Supružnici, inače i poslovno povezani, budući da je Miroslav Levak menadžer grupe Colonia, ovo će ljeto doživjeti avanturu svog života, kada će se na dva kotača zaputiti prema prekrasnoj Grčkoj, a pjevačici je, sudeći prema smiješku na fotografiji, itekako udobno i odbrojava dane do ovog hrabrog poteza.  

Opatija bajna!!💑💑💏#najboljimužnasvijetu #uvijeksamoljubav #napokonodmor #životjesada

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak) on

Neke naše zvijezde ne mogu dočekati ljeto kako bi se provodile na luksuznim jahtama diljem Jadrana, a energičnu Indiru i njezina supruga vesele ipak nešto drugačije stvari. Ne sumnjamo da će ovo biti veliko i zabavno iskustvo.