njezina kopija

Indira Levak pronašla svoju dvojnicu

24.04.2017 u 12:39

Bionic
Reading

Pjevačica Indira Levak ovaj je vikend nastupila u Sloveniji i kao i uvijek napravila odličnu atmosferu i zabavila prisutne, a osim toga upoznala je svoju dvojnicu koja joj nevjerojatno sliči

'Ne moram se bojati ako glas zakaže! Moja dvojnica u Sloveniji! Slatkica', napisala je ispod fotografije na svom profilu na Instagramu 43-godišnja pjevačica Indira Levak.

Tijekom gostovanja u slovenskom gradiću Ptuju proteklog vikenda, Indira je sa svojom grupom Colonia upoznala tamošnju obožavateljicu koja ju je iznenadila nevjerojatnom sličnošću. Kratka plava frizura po kojoj je Indira prepoznatljiva posljednjih nekoliko godina krasi i obožavateljicu koja je svoju ljubav prema poznatoj glazbenici iskazala i tetovažom Colonia na svojoj ruci, a odjevenula je i majicu s natpisom 'I love Colonia'.

Otkad se prije otprilike mjesec dana pridružila društvenoj mreži Instagram, na radost mnogobrojnih obožavatelja, Indira gotovo svakodnevno počasti javnost ponekom fotografijom iz privatnog života ili pak nekim detaljem s nastupa.

Ptuj Castle!! Divota!! #dvorac#castle#guštisugušti #ptuj#večeraspjevamuptujvillamonde# colonia#životjesada

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak) on

Tako smo mogli vidjeti i kako se grupa Colonia bezbrižno zabavlja na putovanju prema Ptuju gdje su održali posljednji nastup. Kratki video vesele atmosfere objavila je upravo pjevačica, a u posljednjoj objavi sa svojom slovenskom dvojnicom također je zaradila velike simpatije. Ovaj će događaj njezinoj velikoj slovenskoj obožavateljici sigurno ostati urezan dugo u pamćenje.