ZAJEDNIČKI TRENING

Indira Levak poručila suprugu: 'Preloša ti je frizura, ali zato biceps...'

25.08.2017 u 11:06

Bionic
Reading

Pjevačica Indira Levak već neko vrijeme pokazuje nam zavidne rezultate napornih treninga sa svojim suprugom Miroslavom Levakom, ujedno menadžerom, ali i osobnim trenerom. Ovoga puta pokazala nam je da i dok vježba ima prostora za šalu

Energična pjevačica Indira Levak, vrativši se s obale i kratkog godišnjeg odmora koji si je priuštila u pauzama od napornih koncerata, odmah je prionula na posao. 

Pokazala je to i na društvenim mrežama objavivši simpatičan videouradak. U njemu se jasno vidi kako se sa svojim životnim partnerom zabavlja tijekom treninga.

Požalila se pritom da joj frizura nije postojana dok njezin dragi diktira udarni tempo treninga.

'Onaj tko ima frizuru taj ne trenira. Vidi moju frizuru kako je loša', odgovorio joj je spremno Miroslav, a istovremeno je dizao utege. 

Indira se naknadno nadovezala na suprugove izjave konstatiravši kako mu je frizura preloša, ali zato biceps nije.

Nakon toga objavila je i ubrzani snimak cijelog svog treninga i poručila: 'Kada bih u stvarnosti mogla ubrzati trening kao na videu, trenirala bih dva, tri puta dnevno!'

  • +2
Indira Levak Izvor: Cropix / Autor: Cropix

Naša popularna pjevačica, koja je krajem svibnja nakon 21 godinu napustila grupu Colonia, priznala je da rastanak nije bio lak, ali je zato odmah počela raditi na solo karijeri i objavila novi singl 'Dva luđaka', a otkrila je da su u pripremi i ostali.

Autor: Youtube