nema stajanja

Energična Indira uskočila u minijaturni bikini

17.08.2017 u 09:31

Bionic
Reading

Za većinu Hrvata dan poslije blagdana Velike Gospe označio je kraj ljetnog godišnjeg odmora i povratak na radna mjesta, pa tako i za našu pjevačicu Indiru Levak koja je nastavila s odrađivanjem dogovorenih koncerata

Pri povratku iz Međugorja, u koje je sa suprugom Miroslavom Levakom stigla na motociklu uoči blagdana Velike Gospe, Indira Levak imala je koncert na otoku Ugljanu te se oduševila gostoprimstvom, ambijentom, ali i vjernom publikom koja ju prati otkada je krajem svibnja napustila grupu Colonia.

'Prije početka koncerta na Ugljanu morala sam se slikati s naaaajvećom agavom na svijetu! I zajedno smo zapjevale doživjeti stotu! Kažu da agava živi 100 godina! E, i ja ću!', napisala je ispod objavljene fotografije na kojoj spremno pozira pored goleme biljke široka osmijeha i puna elana za još jedan koncert na svojoj prvoj ljetnoj solo turneji.

Vjerujemo da je Indirin koncert, kao i svaki do sada, bio pun energije i veselja te kako je svojim živahnim stavom uspjela pokrenuti sve posjetitelje.

Nakon koncerta 43-godišnja pjevačica zasluženo se opustila uz bazen obiteljske vile u kojoj je odsjela, a pritom i pokazala savršeno istesanu liniju u minijaturnom crnom bikiniju.

"Ide ljeto ljube moja, šume valovi, a u meni teku oceani"... Rab ..bilo nam je lijepo na otoku sreće! ❤❤❤❤

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak) on

Glumica Bojana Gregorić Vejzović odmah joj je uputila komplimente za njezin izgled, na kojem Indira može zahvaliti predanom vježbanju tijekom cijele godine, uz supruga koji je ujedno njezin osobni trener. 

  • +11
Indira Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Emina Šašek