nova uloga

Indira najavila potpun zaokret u svojoj dugogodišnjoj karijeri

13.10.2017 u 13:23

Bionic
Reading

Dugogodišnja pjevačica grupe Colonia Indira Levak krajem svibnja oprostila se sa svojim suradnicima i započela samostalnu karijeru. Objavila je od tada svoju prvu pjesmu 'Dva luđaka' i odradila mnoge koncerte, a sada najavljuje nešto potpuno novo i drugačije od Indire koju smo navikli gledati i slušati

Jutarnja emisija Narodnog radija ugostila je našu energičnu pjevačicu Indiru Levak, koja je tom prilikom progovorila o nekim novostima u svom životu. 

Pohvalila se kako uskoro izlazi njezina nova pjesma 'Dođi', koju je sama napisala i tako debitirala u kategoriji tekstopisaca. 

  • +3
Indira Levak Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Taj je talent u njoj otkrio njezin suprug Miroslav Levak, koji je među starim stvarima pronašao njezinu bilježnicu u koju je godinama zapisivala stihove i tako prenosila svoje osjećaje.

Osim toga, otkrila je kako će njezina izvedba možda iznenaditi mnoge jer je potpuno lagana, romantična i emotivna.

Dakle, nešto što inače od Indire nismo navikli slušati tijekom njezine karijere duge preko 20 godina.

Vrckava Slavonka pohvalila se i kako provodi svoje slobodno vrijeme, kojeg nema mnogo s obzirom na to da stalno nastupa diljem zemlje.

Pjevačica je rekla kako obožava kuhati, pogotovo slavonske specijalitete, a najviše voli jesti mljeveno meso, no da ju i dalje čudi kako danas mlade djevojke ne znaju i nemaju volju kuhati.

Ona se ranim odlaskom od obitelji brzo osamostalila, a osim toga, veliki je perfekcionist, pa sve što radi uvijek radi do kraja i predano. Tako je, vjerujemo, bilo s novim singlom, koji će obožavatelji imati prilike uskoro čuti.