LAGANIJI RITMOVI

Indira Levak pokazala svoju najnježniju stranu do sada

30.10.2017 u 20:50

Bionic
Reading

Bivša pjevačica grupe Colonia Indira Levak krajem svibnja oprostila se sa svojim suradnicima i započela samostalnu karijeru, a sada je svim ljubiteljima svojih glazbenih uradaka priredila pravo iznenađenje i pokazala najnježniju stranu

Iako već godinama piše pjesme za svoj gušt, Indira Levak tek se sada ohrabrila i jednu takvu podijelila sa svojim obožavateljima.

Objavila je pjesmu 'Dođi' za koju je snimila i prikladan video spot, a mnogi će se na prvi pogled odmah složiti kako je to jedno sasvim novo lice energične pjevačice.

Indira Levak Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Osim što je ova pjesma za nju posebna jer je njezino prvo autorsko djelo, Indira je isto tako opjevala i iskrene emocije koje je dugo skupljala u sebi.

  • +3
Indira Levak Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Ljubavna pjesma laganijeg ritma otkrila je njezinu senzualnu stranu, čemu su posebno pridonijele ženstvene kreacije. Indira u spotu nosi uglavnom duge haljine, u kojima ju nismo navikli gledati.

'Moja ekipa imala je zadatak pokazati jednu mirnu, sjetnu Indiru, a sve u svrhu atmosfere u spotu koju je redateljica Sandra htjela dočarati u dvorcu Sveti Križ Začretje, a koji je svojom nestvarnom ljepotom i moćnim izgledom potpuno pogođen kao mjesto snimanja', poručila je legendarna pjevačica koja nakon dugih dva desetljeća provedenih u grupi Colonia gradi samostalnu karijeru.

Indira Levak 'Dođi' Autor: Youtube