četveronožna imenjakinja

Indira Levak: 'Malo tko zna da imam magaricu koju sam nazvala Ira'

03.08.2023 u 12:04

Bionic
Reading

Jedna od najenergičnijih i najpopularnijih dama na estradi ovog ljeta ne staje s nastupima i stvaranja super atmosfere publici. Za nju još, čini se odmora nema, a među ostalim je nastupila i u Tribunju i to na 56. po redu tradicionalnoj utrci tovara

Uz to što je vrsna zabavljačica Indira Levak se može se pohvaliti još jednim epitetom - velike ljubiteljice životinja. Pjevačica na društvenim mrežama često pokazuje preslatke fotografije svojih četveronožnih ljubimaca. Ona i suprug spašavaju napuštene pse i mačke s ceste, a pružili su dom više njih. Županjka, naravno, voli i druge vrste životinja.

'Magarca, to je nemoguće ukrotiti.. on ima svoju misao, takva sam i sama. Davno sam pjevala na utrkama tovara u Tribunju, i evo me ponovo, ali malo tko zna da imam i ja svoju magaricu koju sam nazvala Ira ha haaa. Večeras sam u potrazi za njom', napisala je pjevačica i uspješna poduzetnica na dan svog nastupa u tom dalmatinskom mjestu u kojem su volonteri izgradili farmu životinja, 'simbola' Dalmacije. Ondje među ostalim postoje magarci koji su dobili ime po Severini i Sylvesteru Stalloneu.

Kad je o Indiri riječ, ona je na otoku Logorunu 2005. u jedinom svjetskom magarećem rezervatu postala kuma magarici Iri. U to je vrijeme nastupala na Radijskom festivalu pa je s više glazbenika posjetila magareći rezervat.

Indira Levak Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL