nema predaha

Indira Levak: 'Bijela ko' sir jer odmora za mene još nema'

23.07.2023 u 17:14

Bionic
Reading

Mnogi poznati su već na ljetovanju na moru, neki su van Hrvatske, a neki putuju po gradovima i nastupaju, a na odmor će nešto kasnije ovog ljeta. Među njima je i jedna od naših najvećih pjevačkih zvijezda i uspješna poduzetnica

Indira Levak svojedobno je s fanovima na društvenim mrežama podijelila informaciju da je 'jedna od onih kojoj je teško otići na odmor jer jednostavno osjeća da gubim vrijeme te da voli biti produktivna'.

Tako naša pjevačica trenutno radi punom parom i zabavalja publiku diljem Hrvatske i izvan nje. 'Bijela ko' sir jer odmora za mene još nema', poručila je pjevačica i pohvalila se još jednim sjajnim, odrađenim nastupom. Pritom se pokazala u tunici sa životinjskim printom, a ni ovog puta nisu izostali zanimljivi komentari njezinih pratitelja.

'Kao Mozzarella si', 'Aristokratski bijela', 'Nekada treba i odmoriti draga Indira', 'Sprej ten', 'Ma sunčanje nije više in', tješili su je i savjetovali mnogi. Inače, Indira je ranije objasnila da na ljetovanju ne može bez kupaćeg kostima, kreme sa zaštitnim faktorom, naočala, šešira i novca za slaju'.

Indira Levak Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL