'SEX I GLAD'

Incident na predstavi Tarika Filipovića: Gradonačelniku se nisu svidjela pitanja

22.11.2023 u 16:51

Bionic
Reading

Incident koji se dogodio prošle subote na izvedbi predstave Tarika Filipovića 'Sex i glad' danas je glavna tema u medijima širom regije

Prošle subote glumac i voditelj Tarik Filipović odradio je još jedno gostovanje sa svojom predstavom 'Sex i glad'. Još jedna u nizu izvedbi ove hvaljene predstave, ovoga puta izvedene u Živinicama u susjednoj Bosni i Hercegovini, vjerojatno i ne bi dospjela do medija da nije došlo do incidenta o kojem sada svi pričaju.

Prema pisanju Dnevnog Avaza, cijelu pomutnju napravio je gradonačelnik Živinica Began Muhić i to na samom početku predstave, kada inače Tarik Filipović ima određenu interakciju s publikom. Postavljajući 'škakljiva' pitanja publici, jedno je postavio, ne znajući o kome se radi, i supruzi gradonačelnika Muhića i tu, očito, 'stao na žulj'.

Kroz predstavu gradonačelnik, koji je naravno sjedio u prvom redu, umjesto predstavu, pratio je što se događa na njegovom mobitelu, dopisujući se, ali i koristeći ga ne pretiho. To je pak zasmetalo Tariku Filipoviću, koji se pokušao skoncentrirati na svoj tekst i predstavu, pa je gradonačelniku rekao da mu ometa koncentraciju, a ovaj je uzvratio burno.

Tarik Filipović Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

Tariku se obratio riječima 'Kakve su ovo teme i pitanja?', očito nesvjestan da je predstava, kao što joj i samo ime 'Seks i glad' kaže, namijenjena starijoj publici. Na to je Tarik navodno rekao kako će on, ako treba, prekinuti predstavu i napustiti dvoranu kako bi na njegovo mjesto mogao stati gradonačelnik.

Okupljeni su potom počeli skandirati, dobacivati i predstava se na jedvite jade nastavila, no njih su dvojica još jednom ušli u žučnu raspravu.