tri mušketira

Igor Štimac oduševio najnovijom fotografijom

17.05.2017 u 11:11

Bionic
Reading

Nekadašnji hrvatski izbornik i bivši nogometaš i dalje boravi u Dohi, gdje ima trenerski ugovor s klubom Al Shahaniya Qatar. Igora Štimca stoga tamo redovito posjećuju obitelj i prijatelji, kako se ne bi osjećao usamljeno. Ponosnog oca dviju kćeri i dvoje sinova, uskoro po peti put očekuju najslađe brige, budući da je njegova partnerica i majka sina Ivana, Lana Bucat, ponovno u drugom stanju

Već nekoliko mjeseci bivši hrvatski nogometni izbornik i nogometaš Igor Štimac, živi u Dohi. Zbog novog angažmana, kao trener nogometnog kluba Al Shahaniyu Qatar, Štimac već duže vrijeme ne živi u rodnom Splitu, no, srećom, obitelj i prijatelji redovito ga posjećuju kako ne bi bio osamljen.

Osim uspjeha na poslovnom planu, Štimac bilježi i najljepše dane u privatnom životu, otkako je saznao da će mu partnerica Lana Bucat, s kojom ima sina Ivana, roditi još jedno dijete. Tako će čari očinstva Štimac iskusiti peti put.

I dok iščekuje prinovu, bivši nogometaš uživa u društvu svojih sinova - 26-godišnjim Lukom, kojeg je dobio u braku sa Suzanom Žunić i petogodišnji Ivano, kojeg je dobio s Lanom Bucat. Zajedničku fotografiju trojice mušketira, Štimac je objavio na svom Facebook profilu.