ROMANSA na dalekom istoku

Sin Igora Štimca ljubi sestru Jerka Leke

14.04.2017 u 10:59

Bionic
Reading

Život u Dubaiju i slični poslovni interesi očito su bili presudni za vezu Jelene Leko, sestre nogometaša Jerka Leke i Luke Štimca, sina nogometnog trenera Igora Štimca. Upoznali su se prije godinu dana na poslovnom događaju te su najprije bili prijatelji, a onda se između dvoje uspješnih mladih ljudi rodila ljubav

'Još je rano išta reći, nismo još ništa definirali. Volim biti okružena pametnim i ambicioznim mladim ljudima. Zato sam često u njegovu društvu', otkrila je sestra bivšeg nogometaša Jerka Leke, Jelena Leko svojim prijateljicama, a to je doznao 24sata. Pametan i ambiciozan očito je sin bivšeg nogometaša, danas uglednog trenera katarske Al-Shahaniye Igora Štimca, 26-godišnji Luka.

Najstariji sin nekadašnjeg izbornika hrvatske nogometne reprezentacije i njegove prve supruge Suzane Žunić, diplomirao je 2013. internacionalni menadžment i marketing na američkoj školi Franklin Collage u Luganu u Švicarskoj.

Veza Luke i 29-godišnje lijepe ekonomistice Jelene navodno je počela prije godinu dana u Dubaiju, u kojem ona živi od 2015., a Štimčev sin posljednje tri godine. Jelena ondje radi u investicijskoj tvrtki Bulldozder Group Investments, a prije je  osam mjeseci živjela u Los Angelesu.

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 @dubaireserve

Objavu dijeli 🌸Jelena Leko🌸 (@jelenaleko)

About last night 🌹 dress: @rebecca_stella

Objavu dijeli 🌸Jelena Leko🌸 (@jelenaleko)